Μικτη Λαρισας

Προπόνηση Μικτών Ομάδων 09.05.22

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΜΙΚΤΗΣ Κ15

Από τον προπονητή της μικτής Τσέτσιλα Δημήτρη καλούνται οι παρακάτω παίκτες να βρίσκονται την Δευτέρα   9/5/2022 και ώρα 14:45 μ.μ. στο γήπεδο της  ΝEAΠΟΛΗΣ   για προπόνηση , της μικτής Κ15 (2007-2008) . Όλοι οι παίκτες να έχουν αθλητική περιβολή δική τους για την προπόνηση (σορτάκια, κάλτσες, επικαλαμίδες) καθώς και τo διαγνωστικό self test Covid 19 του σχολείου , σε διαφορετική περίπτωση δε θα τους επιτραπεί η είσοδος.Όποιος απουσιάσει για οποιαδήποτε λόγο να ενημερώσει τον προπονητή στο τηλ.  6932618917.Επίσης όλοι οι παίκτες που νοσήσαν από COVID 19  είναι υποχρεωμένοι να εκδώσουν νέα κάρτα υγείας  αθλητή από ειδικό καρδιολόγο (μεταγενέστερη της  νόσησης)  τόσο για τις μικτές  όσο και για τις ομάδες τους αλλιώς δεν μπορούν να αγωνιστούν στους αγώνες  των μικτών.

 

Στεργιούλης, Γκουτζαηλίας, Νταφόπουλος,Δάσκαλος(Ηρακλής Λάρισας), Καραμάνης, Τσιακμάκης, Δαλιός, Μπιρσίμης(Νέα Πολιτεία), Κουπατσιάρας, (Πελασγιώτιδα),  Κουμαντζέλης, Καλαθάς, Αγάκος, Ρίζος, Δημηνίκος,Αλμπάνης(Ατρόμητοι), Νικολάου, Αβραμούλης,,Παπατζίμας,Πιτσίλκας {Olympic), Όντος(Απόλλων), Δριστέλλας (ΑΠΟΕΛ), Βαρσάμης(Νίκη Μιχαήλ), Αρσένης, (Γιάννουλη), Μαλέσκος, Μπιώτης(Ερ. ΑΕΛ)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ   ΜΙΚΤΗΣ   Κ17

Από τον προπονητή της μικτής Τσέτσιλα Δημήτρη καλούνται οι παρακάτω παίκτες να βρίσκονται τη Δευτέρα   9/5/2022 και ώρα 16:45 μ.μ. στο γήπεδο ΝΕΑΠΟΛΗ Α  για προπόνηση  της μικτής Κ17 (2005-2006). Όλοι οι παίκτες να έχουν αθλητική περιβολή δική τους για το  φιλικό (σορτάκια, κάλτσες, επικαλαμίδες) καθώς και τo διαγνωστικό self test Covid 19 του σχολείου , σε διαφορετική περίπτωση δε θα τους επιτραπεί η είσοδος.Όποιος απουσιάσει για οποιαδήποτε λόγο να ενημερώσει τον προπονητή στο τηλ.  6932618917.Επίσης όλοι οι παίκτες που νοσήσαν από COVID 19  είναι υποχρεωμένοι να εκδώσουν νέα κάρτα υγείας  αθλητή από ειδικό καρδιολόγο (μεταγενέστερη  της νόσησης) τόσο για τις μικτές  όσο και για τις ομάδες τους αλλιώς δεν μπορούν να αγωνιστούν στους αγώνες των μικτών.

 

Καραλής,Βασιλειάδης(Αργυροπούλι), Καρβασόνης, Μαρούδας(Αμπελόκηποι), Τάφα(Γιάννουλη), Γαργάλας,, Ντάτσι, Μπαλαμώτης(Ηρακλής Λάρισας), Κωνσταντίνου,Βέλα (Νέα Πολιτεία), Αρσένης(ΠΟΕ), Κουρδής(Βαλανίδα), Μπόρος, Γκουγκίδης(Ερ. ΑΕΛ),  Πέρπερας (Δαμάσι), Δραχαλίβας(Τσαριτσάνη), Χατζής, Ιορδανίδης, Χριστώνης,Φώλιας(Πελασγιώτιδα),Μπέης,Κουτσαηλίας,Τσούτσος(Αβέρωφ),Νίτσος (Αίαντας Τυρνάβου) ,Χατζισαβίδης (Προμηθέας)Αλεξίου(Στόμιο)

Τελευταια ΝΕΑ

To Top