Μικτη Λαρισας

Μεγάλο αθλητικό γεγονός ο αγώνας της Εθνικής Ενόπλων με τη Μικτή Ερασιτεχνών της ΕΠΣΛ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΤΡΙΤΗ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΛΚΑΖΑΡ

Με πρωτοβουλία του Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Κώστα Ήσυχου, διεξάγεται φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου, μεταξύ της Εθνικής Ομάδας των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας και της μικτής ομάδας Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών του Νομού Λάρισας.
Το μήνυμα του αγώνα είναι «στείλε το δικό σου μήνυμα αλληλεγγύης και ελπίδας». Θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 26 Μαΐου 2015 και ώρα 18.00΄, στο στάδιο Αλκαζάρ. Σκοπός της εκδήλωσης αυτής που γίνεται σε συνεργασία με τον Δήμο Λαρισαίων, την Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης – Τυρνάβου και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων ατόμων με αυτισμό, είναι η ενίσχυση ευπαθών κοινωνικών ομάδων.
Στη συγκεκριμένη ποδοσφαιρική εκδήλωση, δεν θα υπάρξει εισιτήριο εισόδου στο γήπεδο και η είσοδος για όλους θα είναι ελεύθερη. Για να επιτευχθεί ο φιλανθρωπικός σκοπός της διοργάνωσης, θα μπορούν, όσοι το επιθυμούν, προσερχόμενοι στο Αλκαζάρ να φέρουν μαζί τους και να προσφέρουν, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους στις εισόδους του γηπέδου, ρουχισμό και τρόφιμα
Την επιθυμία τους αυτή θα μπορούν επίσης να εκπληρώσουν τις επόμενες μέρες και μέχρι την ημέρα τέλεσης του αγώνα, την Τρίτη 26 Μαΐου, προσκομίζοντας τρόφιμα και ρουχισμό σε ειδικά «καλάθια» που θα υπάρχουν στην Ιερά Μητρόπολη, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, στα γραφεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Λάρισας και σε χώρο της 1ης Στρατιάς (αφορά το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό της).
Έχουν καθοριστεί χώροι συλλογής τροφίμων και ρουχισμού στα παρακάτω σημεία:
– Ιωαννίνων 7, Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης – Τυρνάβου
– Μανωλάκη 9-11, Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Λάρισας
– Μανδηλαρά 49, Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Φίλων ατόμων με αυτισμό.

ΜΕΓΑΛΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΣΥΓΚΡΟΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΠΛΩΝ
Σύμφωνα με πληροφορίες που διαβιβάστηκαν από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, προς την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Λάρισας και του άλλους Φορείς της πόλης μας, με τους οποίους συνδιοργανώνεται ο ενδιαφέρων αυτός ποδοσφαιρικός αγώνας με τον φιλανθρωπικό σκοπό και στόχο, στην Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας που θα έρθει στην πόλη μας, με επικεφαλής της τον Υφυπουργό Άμυνας κ. Κων. Ήσυχο, συμμετέχουν και θα αγωνιστούν μεγάλα και καταξιωμένα «αστέρια» του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, όπως οι:
Γκέντζογλου Σάββας (Εργοτέλης), Χουχούμης Διαμμαντής (Παναθηναϊκός), Γιάννου Απόστολος (Πανιώνιος), Μίνγμα Κρίστο (Καλλονή), Οικονόμου Ευάγγελος (Πανιώνιος), Μύγας Γεώργιος (Παναιτωλικός), Σιώπης Μανώλης (Πανιώνιος), Κουτρουμάνος Δημήτριος (Παναιτωλικός), Μάγκας Αντώνιος (Λεβαδειακός), Γούτας Δημήτριος (Ξάνθη), Παπαγεωργίου Αθανάσιος (Πανθρακικός), Σιόντης Στέφανος (Κέρκυρα), Θεοδώρου Μάριος, Καπλατζής Παρασκευάς, Φωστέρης Άγγελος, Τσοχαντάρης Παύλος, Κουντουριώτης Γεώργιος, Κουκούλης Γεώργιος, Δήμας Ιωάννης, Θάνος Γρηγόριος, Μητροφάνης Μιχαήλ.
Προπονητής της ομάδας των Ενόπλων Δυνάμεων είναι ο κ. Βασίλειος Βούζας.
ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ ΘΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
Στο στάδιο Αλκαζάρ και στις θέσεις των επισήμων, την ερχόμενη Τρίτη το απόγευμα, θα παραβρεθεί και μια πλειάδα Ελλήνων Ολυμπιονικών, όπως οι:
– Κατερίνα Θάνου (στίβος)
– Χριστοδούλου Εύα (ρυθμική γυμναστική)
– Κόκκας Λεωνίδας (άρση βαρών)
– Βόγγολη Κατερίνα (δισκοβολία)
– Μπούντα Χαρά (στίβος)
Οι παραπάνω αναφερόμενοι Ολυμπιονίκες, που αναμένεται να γίνουν πόλος έλξης, ειδικότερα στους μαθητές και νεαρούς ποδοσφαιριστές που αναμένεται να «πλημμυρίσουν» το Αλκαζάρ την ερχόμενη Τρίτη, στη διάρκεια της ανάπαυλας του ημιχρόνου και μετά τη λήξη του αγώνα, θα υπογράψουν αυτόγραφα, σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν ένα από αυτά.
• Οι ποδοσφαιριστές που θα κληθούν να συγκροτήσουν την Μικτή ομάδα Ερασιτεχνών του Νομού Λάρισας, θα ανακοινωθούν αύριο με νέο δελτίο Τύπου

Τελευταια ΝΕΑ

To Top