Μικτη Λαρισας

Η Εθνική Ενόπλων ποδοσφαίρου στη Λάρισα για αγώνα με φιλανθρωπικό σκοπό

Ύστερα από απόφαση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και επιθυμία του ιδίου του Υφυπουργού κ. Ήσυχου, αποφασίστηκε η διεξαγωγή φιλικού ποδοσφαιρικού αγώνα, μεταξύ της ομάδας των Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Λιμενικού, με αντίπαλο μια Μικτή ομάδα Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών του Νομού Λάρισας, ενισχυμένη και από παλαίμαχους παίκτες της ΑΕΛ.

Ο συγκεκριμένος αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 26 Μαΐου 2015 και ώρα 18.00΄, στο στάδιο Αλκαζάρ και ο σκοπός της διεξαγωγής του θα είναι καθαρά φιλανθρωπικός, γι΄ αυτό και από τους αρμόδιους του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας κλήθηκαν να τον συνδιοργανώσουν και να συνδράμουν στην πετυχημένη διεξαγωγή του, τοπικοί Φορείς, όπως η Μητρόπολη Λάρισας, η Αντιδημαρχία Αθλητισμού του Δήμου Λαρισαίων, η ΕΠΣΛ και ο Σύλλογος Γονέων – Κηδεμόνων και φίλων Αυτιστικών Ν. Λάρισας.

Για τον παραπάνω σκοπό, σήμερα το μεσημέρι, στα γραφεία της ΕΠΣΛ, πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη, στην οποία συμμετείχαν:

– Εκπροσωπώντας το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας οι κ.κ. λοχαγός Κων. Παπασταμάτης και αρχιλοχίας Αναστ. Παπανδρεόπουλος
– Εκ μέρους της Ιεράς Μητρόπολης Λάρισας ο Πατήρ Θεόφιλος
– Εκ μέρους της 1ης Στρατιάς ο συνταγματάρχης κ. Παν. Οικονομόπουλος
– Από πλευράς της ποδοσφαιρικής Ένωσης, ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου κ. Νίκος Δημεράς
– Εκ μέρους των Παλαιμάχων παικτών της ΑΕΛ ο κ. Γιάννης Αλεξούλης
– Ο εκπρόσωπος της Αντιδημαρχίας Αθλητισμού του Δήμου Λαρισαίων κ. Κωσταρέλος, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τους εκπροσώπους του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και δήλωσε ανυπέρβλητο έκτακτο υπηρεσιακό κώλυμα και έκλεισε ραντεβού μαζί τους για τις επόμενες ώρες.

Κύριο θέμα της σημερινής σύσκεψης, ήταν η αρτιότερη διοργάνωση του συγκεκριμένου αγώνα, με στόχο την πολυπληθέστερη παρουσία των φιλάθλων του Νομού, ειδικότερα της νεολαίας, των μαθητών, των παικτών των πρωταθλημάτων Υποδομών του Νομού και γενικότερα όλων όσοι αγαπούν το ποδόσφαιρο. Σε όλους αυτούς θα δοθεί η ευκαιρία να απολαύσουν έναν υπέροχο ποδοσφαιρικό αγώνα, με δεδομένο ότι στην ομάδα των Ενόπλων Δυνάμεων αγωνίζονται μεγάλα εν ενεργεία «αστέρια» του Ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ αναμένονται και διάφορες εκπλήξεις, οι οποίες θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

Όπως αποφασίστηκε στη σημερινή σύσκεψη, στην προγραμματισμένη ποδοσφαιρική εκδήλωση, δεν θα υπάρξει εισιτήριο εισόδου στο γήπεδο και η είσοδος για όλους θα είναι ελεύθερη. Για να επιτευχθεί όμως ο φιλανθρωπικός σκοπός της διοργάνωσης, θα μπορούν όλοι όσοι το επιθυμούν, προσερχόμενοι στο Αλκαζάρ να φέρουν μαζί τους και να προσφέρουν, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους στις εισόδους του γηπέδου, ρουχισμό και τρόφιμα.
Την επιθυμία τους αυτή θα μπορούν να εκπληρώσουν και από την ερχόμενη εβδομάδα και μέχρι την ημέρα τέλεσης του αγώνα, προσκομίζοντας τρόφιμα και ρουχισμό σε ειδικά «καλάθια» που θα υπάρχουν στην Ιερά Μητρόπολη, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, στα γραφεία της ΕΠΣΛ και σε χώρο της 1ης Στρατιάς (αφορά το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό της).

Περισσότερα για τη διοργάνωση θα ανακοινωθούν, πάντα σε συνεννόηση με τους Φορείς της, με δελτία Τύπου που θα δημοσιοποιούνται μέσω των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, γραπτών και ηλεκτρονικών, τη βοήθεια και συμπαράσταση των οποίων ζήτησαν σήμερα όλοι όσοι παραβρέθηκαν στη σύσκεψη.

Τελευταια ΝΕΑ

To Top