Νεα

Αλλεπάλληλες συγκεντρώσεις την Τρίτη στο «Διόνυσος» για θέματα Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου

Την ερχόμενη Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016, σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Διόνυσος» θα πραγματοποιηθούν αλλεπάλληλες συγκεντρώσεις εκπροσώπων σωματείων του Νομού, οι οποίες θα έχουν σαν θέματά τους ενδιαφέροντα και τρέχοντα θέματα του ερασιτεχνικού μας ποδοσφαίρου.

Συγκέντρωση Γιατρών Αγώνων

Η πρώτη συγκέντρωση αφορά του Γιατρούς που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους αγώνες όλων των τοπικών πρωταθλημάτων και θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα.

Από την αρμόδια Επιτροπή της Ένωσης καλούνται να παραβρεθούν όλοι τους, για μια ευρεία ενημέρωσή τους, να ακουστούν προτάσεις τους και προβληματισμοί τους, με στόχο πάντοτε την πληρέστερη και αρτιότερη ιατρική κάλυψη όλων των αγώνων, όλων των πρωταθλημάτων κατά τη φετινή ποδοσφαιρική περίοδο

Η κλήρωση των αγώνων της Γ΄ κατηγορίας

Στις 6.30΄ το απόγευμα της ίδιας μέρας και στον ίδιο χώρο, θα ακολουθήσει η κλήρωση των αγώνων του πρωταθλήματος της Γ΄ κατηγορίας, στο οποίο συμμετέχουν συνολικά 36 ομάδες του Νομού, χωρισμένες σε 3 ομίλους με γεωγραφικά πάντα κριτήρια και τις ομάδες της Λάρισας διαχωρισμένες αναλογικά στους 3 αυτούς ομίλους.

Η πλήρης σύνθεση των 3 ομίλων θα ανακοινωθούν την παραμονή της κλήρωσης των αγώνων.

Η κλήρωση των αγώνων
της β΄ φάσης του Κυπέλλου

Στη σειρά των συναντήσεων της ερχόμενης Τρίτης στο «Διόνυσος», θα ακολουθήσει στις 7 το απόγευμα, αυτή της κλήρωσης των αγώνων της 1ης αγωνιστικής, της β΄ φάσης του Κυπέλλου, στην οποία συμμετέχουν οι 8 ομάδες που θα έχουν προκριθεί από την α΄ φάση των αγώνων (διεξάγονται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο) και οι ομάδες των Α΄ και Α1 κατηγοριών.

Η πλήρης σύνθεση των 4 ομίλων θα ανακοινωθεί την παραμονή της κλήρωσης των αγώνων και στους ομίλους αυτούς θα είναι ισομερής ο διαχωρισμός των ομάδων όλων των κατηγοριών.

Η κλήρωση θα είναι πλήρης για όλες τις αγωνιστικές της β΄ φάσης, από τις οποίες θα προκύψουν οι 8 ομάδες των προημιτελικών (2 από κάθε όμιλο).

Σύσκεψη για τα Υποδομής

Η σειρά των συσκέψεων – συναντήσεων της ερχόμενης Τρίτης στο «Διόνυσος», θα κλείσει στις 7.30΄ το απόγευμα με τη σύσκεψη της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου με τους εκπροσώπους σωματείων και Ακαδημιών του Νομού, που δήλωσαν ή θα δηλώσουν συμμετοχή στα πρωταθλήματα Υποδομών της Ένωσης (Προπαιδικό, Παιδικό, Εφηβικό), για τη φετινή ποδοσφαιρική περίοδο 2016 – 2017.

Η παρουσία των εκπροσώπων όλων των σωματείων και Ακαδημιών κρίνεται απαραίτητη, αφού στη συνάντηση αυτή θα ληφθούν οριστικές αποφάσεις για τη διεξαγωγή αυτών των πρωταθλημάτων.

Τελευταια ΝΕΑ

To Top