Υποδομές

Διευκρινήσεις για την τελική φάση των Υποδομών

Κατόπιν συνεδρίασης του ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ της ΕΠΣΝ Λάρισας στις 12.05.22 αποφασίστηκαν τα κάτωθι για τη συνέχεια τoυ πρωταθλήματος υποδομών:

1. Στην προημιτελική και την ημιτελική φάση των πρωταθλημάτων, η γηπεδούχος ομάδα είναι υπεύθυνη για την κάλυψη του εξοδολογίου της διαιτησίας, όπως και για την εύρεση και την αποπληρωμή γιατρού αγώνα.
Στην Τελική φάση κάθε ηλικιακής κατηγορίας, τα παραπάνω κόστη θα καλυφθούν εξ’ ολοκλήρου από την ΕΠΣΝΛ.

2. Θα πραγματοποιηθεί Μεγάλος και Μικρός Τελικός σε κάθε κατηγορία.

3. Η τελική φάση θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν στη Συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί πριν του τελικούς. Η ΕΠΣΝ Λάρισας θα εκδώσει εισιτήρια οικονομικής στήριξης με το συμβολικό ποσό των 2ευρώ και θα είναι προς διάθεση στα γήπεδα.

4. Όσον αφορά τις αλλαγές, τη διάρκεια, τις διαστάσεις γηπέδου και ότι άλλο προβλέπεται για τους αγώνες θα τηρηθεί απαρέκκλιτα η προκήρυξη του πρωταθλήματος. Υπενθυμίζεται ότι σε όλες τις κατηγορίες απαγορεύεται η επαναχρησιμοποίηση ποδοσφαιριστή ο οποίος αντικαθίσταται.
Συγκεκριμένα:
Κ-12: 10 ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΘ’ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΡΟΗ
Κ-13: 7 ΑΛΛΑΓΕΣ, ΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ 10 ΛΕΠΤΑ ΠΡΟ ΤΗΣ ΛΗΞΗΣ ΑΥΤΟΥ.
Κ-14: 7 ΑΛΛΑΓΕΣ, ΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ 10 ΛΕΠΤΑ ΠΡΟ ΤΗΣ ΛΗΞΗΣ ΑΥΤΟΥ.
Κ-15: 7 ΑΛΛΑΓΕΣ, ΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ 10 ΛΕΠΤΑ ΠΡΟ ΤΗΣ ΛΗΞΗΣ ΑΥΤΟΥ.
Κ-16: 7 ΑΛΛΑΓΕΣ, ΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ 10 ΛΕΠΤΑ ΠΡΟ ΤΗΣ ΛΗΞΗΣ ΑΥΤΟΥ.

5. Οι ομάδες των σωματείων που είχαν δηλώσει 2 ή περισσότερα τμήματα σε κάποια ηλικιακή κατηγορία, θα αγωνισθούν (στην προημιτελική, ημιτελική και τελική φάση) με τους ποδοσφαιριστές που είχαν δηλώσει στην επίσημη κατάσταση τους στην ΕΠΣΝΛ.
Εξαιρούνται μόνο νέες εγγραφές ή ποδοσφαιριστές από άλλη μικρότερη ηλικιακή κατηγορία εφ’ όσον ΚΑΙ μόνο δεν έχον αγωνισθεί σε άλλο τμήμα αυτής κατηγορίας.
Εν ολίγοις κανείς ποδοσφαιριστής δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί σε δύο ή περισσότερα τμήματα της ίδιας ηλικιακής κατηγορίας του ίδιου σωματείου.

6. Σύμφωνα με τον ΚΑΠ σε όλες τις κατηγορίες που η διάρκεια του αγώνα είναι 90’, σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος θα πραγματοποιηθεί παράταση και έπειτα αν χρειαστεί διαδικασία των πέναλτυ. Σε όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις (Κ-12, Κ-13, Κ-14, Κ-15, K-16) σε περίπτωση ισοπαλίας διεξάγεται κατευθείαν η διαδικασία των πέναλτυ.

7. Οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να έχουν ΑΡΙΘΜΟΥΣ στις φανέλες τους.

Τελευταια ΝΕΑ

To Top