Μικτη Λαρισας

Κλιμάκια μικτών ΕΠΣΝΛ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Ελασσόνα το πρώτο κλιμάκιο της μικτής για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Περισσότεροι από 40 ποδοσφαιριστές της ευρύτερης περιοχής της Ελασσόνας που είναι γεννημένοι το 2006-2007 παρευρέθηκαν στο Δημοτικό γήπεδο Ελασσόνας να πάρουν μέρος στην αξιολόγηση του προπονητή των μικτών κ. Τσέτσιλα.
Το επόμενο κλιμάκιο θα διεξαχθεί την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020 στο γήπεδο των Γόννων. Καλούνται οι ποδοσφαιριστές των σωματείων της Α’ DE-TOX κατηγορίας και της Β’ κατηγορίας (εκτός των περιοχών Ελασσόνας και Φαρσάλων) γεννηθέντες το 2006 και το 2007 να παρευρίσκονται στο γήπεδο στις 16.00.

Πριν την έναρξη της προπόνησης θα ακολουθηθεί το υγειονομικό πρωτόκολλο όπως ορίζεται από τη ΓΓΑ. Όλοι οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να προσέλθουν με μάσκα και στην είσοδο της εγκατάστασης θα καταγραφούν με θερμομέτρηση. Επιπλέον πρέπει να προσκομίσουν υποχρεωτικά την ατομική τους κάρτα υγείας και να προσέλθουν στο γήπεδο με αθλητική περιβολή. Για οποιοδήποτε πρόβλημα παρακαλούνται οι προπονητές των σωματείων ή οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές να επικοινωνήσουν με τον κ. Τσέτσιλα στο 6932 618917

Τελευταια ΝΕΑ

To Top