Νεα

Λειτουργία αθλητικών εγκαταστάσεων

Σύμφωνα με το ΦΕΚ 1868 17.05.2020 η Β´ φάση άρσης των περιορισμών στην αθλητική δραστηριότητα ξεκίνησε τη Δευτέρα 18 Μαΐου 2020. Σε αυτή τη φάση θα επιτρέπεται η προσέλευση σε οργανωμένες αθλητικές εγκαταστάσεις στους αθλητές των Σωματείων.

Οι σχετικές οδηγίες ασφαλούς άσκησης στις αθλητικές εγκαταστάσεις έχουν αναρτηθεί στο ειδικό πεδίο ενημέρωσης, με τίτλο «Αθλητισμός & COVID19» στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Η ΕΠΣΝ Λάρισας ενημερώνει τα σωματεία ότι  καμία αθλητική εγκατάσταση δεν ανήκει στη δικαιοδοσία της και θα πρέπει οι υπεύθυνοι να επικοινωνήσουν είτε με το Δήμο και το αθλητικό του τμήμα (εφόσον η εγκατάσταση που θέλουν να χρησιμοποιήσουν είναι δημοτική) είτε με τον αντίστοιχο ιδιοκτήτη της εγκατάστασης (εφόσον η εγκατάσταση είναι ιδιωτική), για να ρυθμίσουν τις λεπτομέρειες.
Τέλος εφιστάται η προσοχή σε όλους ώστε να τηρηθούν όλες οι προϋποθέσεις που έχει θεσπίσει η κυβέρνηση για την τέλεση των αθλητικών δραστηριοτήτων, καθώς πρωταρχικός στόχος είναι η προστασία της δημόσιας υγείας και του κοινωνικού συνόλου.

 

 

Τελευταια ΝΕΑ

To Top