Μικτη Λαρισας

Ξεκινούν τα κλιμάκια για τις Μικτές

Από την Τεχνική Επιτροπή ανακοινώνεται ότι ξεκινάνε τα κλιμάκια για τις Μικτές ομάδες Κ-14 & Κ-15. Τα πρώτα κλιμάκια θα πραγματοποιηθούν στις επαρχίες Φαρσάλων και Ελασσόνας, όσον αφορά την αξιολόγηση των ποδοσφαιριστών για την προεπιλογή των Μικτών ομάδων κ-15 και κ-14 της ΕΠΣΝ Λάρισας.

Αρχής γενομένης το Σάββατο 19.09.20 ο προπονητής των Μικτών ομάδων κ. Τσέτσιλας καλεί τους γεννηθέντες 2006-2007 ποδοσφαιριστές της επαρχίας Φαρσάλων να παρευρίσκονται στις 17.00,στο Βοηθητικό Δημοτικό Γήπεδο Φαρσάλων.

Ενώ την Κυριακή 20.09.19 θα πραγματοποιηθεί το επόμενο κλιμάκιο, όπου θα λάβει χώρα στην Ελασσόνα και συγκεκριμένα στο Δημοτικό της γήπεδο.  Καλούνται στις 10.00 να παρευρίσκονται οι ποδοσφαιριστές γεννημένοι  το 2006-2007.

Το Δ.Σ. της ΕΠΣΝΛ θέλει να ευχαριστήσει τον Ο.Π.Α.Κ.Π.Α και τον Δήμαρχο του Δήμου Φαρσάλων και τον Ο.Κ.Π.Α.Π. και τον Δήμαρχο του Δήμου Ελασσόνας για την παραχώρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων, ώστε να πραγματοποιηθούν τα κλιμάκια των μικτών.

Πριν την έναρξη της προπόνησης θα ακολουθηθεί το υγειονομικό πρωτόκολλο όπως ορίζεται από τη ΓΓΑ. Όλοι οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να προσέλθουν με μάσκα και στην είσοδο της εγκατάστασης θα καταγραφούν με θερμομέτρηση. Επιπλέον πρέπει να προσκομίσουν υποχρεωτικά την ατομική τους κάρτα υγείας και να προσέλθουν στο γήπεδο με αθλητική περιβολή. Για οποιοδήποτε πρόβλημα παρακαλούνται οι προπονητές των σωματείων ή οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές να επικοινωνήσουν με τον κ. Τσέτσιλα στο 6932 618917

Τελευταια ΝΕΑ

To Top