Μικτη Λαρισας

Αποχαιρετιστήρια συνάντηση μικτών ….με ευχαριστίες

Αποχαιρετιστήρια συνάντηση πραγματοποιήθηκε αυτή την εβδομάδα για τις μικτές ομάδες της ΕΠΣΝ Λάρισας. Συγκεκριμένα τη Δευτέρα 27 Μαΐου η Τεχνική Επιτροπή παρέθεσε αποχαιρετιστήριο δείπνο στις μικτές ομάδες της Κ-16 και Κ-14. Στη συνάντηση αυτή ο προπονητής των μικτών κ. Τσετσίλας ανακοίνωσε και επίσημα την αποχώρηση του από τις μικτές ομάδες. Αναλυτικά ανέφερε:

” Θα ήθελα να ευχαριστήσω το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣΛ και ιδιαιτέρα τον πρόεδρο Δημήτρη Μπουχλαριώτη για την τιμή και την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου τα τελευταία πέντε χρόνια ως προπονητής των μεικτών του νομού μας . Δυστυχώς οι υποχρεώσεις μου με την Περιφέρεια Θεσσαλίας με αναγκάζουν να σταματήσω την προπονητική για κάποιο διάστημα .Να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές των ακαδημιών του νομού Λάρισας με τους οποίους είχα μια άριστη συνεργασία και χάρη σε αυτούς έγινε το έργο μου πολύ πιο εύκολο . Να ευχαριστήσω τον συνεργάτη μου Νίκο Φώλλα που η βοήθεια του και ιδιαιτέρα την φετινή χρονιά ήταν πολύ σημαντική για έμενα . Θα ήταν μεγάλη μου παράληψη να μην αναφερθώ στους προέδρους της επιτροπής των μεικτών Αργύρη Γκρίμπα και Λευτέρη Γρηγοριάδη καθώς και τους συμβούλους της ΕΠΣΛ Μεριτζανίδη Κώστα και Τσακίρη Παντελή που ήταν πάντα κοντά στις υποχρεώσεις των ομάδων .Τέλος να ευχαριστήσω τους υπαλλήλους της ΕΠΣΛ Αχιλλέα Σταυρίδη, Νίκο Δασκαλόπουλο, Αφροδίτη Πάτα και την φροντιστή μας Στέλλα Σταματάκη για την συνεργασία και την υπομονή που έδειξαν μαζί μου στην καθημερινότητα μας όλα αυτά τα χρόνια . ”

Από πλευράς της ΕΠΣΝ Λάρισας, το λόγο έλαβε ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Μπουχλαριώτης Δ. ο οποίος ευχαρίστησε τον κ. Τσετσίλα για την παρουσία του στις ομάδες της Ένωσης όλα αυτά τα χρόνια και του παρέδωσε ένα αναμνηστικό δώρο.

Στη συνέχεια την Τρίτη 28.05 πραγματοποιήθηκε η αποχαιρετιστήρια συνάντηση της μικτής κορασίδων Κ-15, η οποία στην πρώτη της χρονιά στα πανελλήνια πρωταθλήματα έφτασε στις 4 καλύτερες ομάδες πανελλαδικά.
Η Τεχνική Επιτροπή παρέδωσε στις αθλήτριες και τον προπονητή αναμνηστικά διπλώματα για το επίτευγμα τους.

Στις δύο συναντήσεις των μικτών παρευρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής κ. Γρηγοριάδης και το μέλος της κ. Μερτζανίδης.

Η ΕΠΣΝ Λάρισας θέλει να ευχαριστήσει τον κ. Λελέδη και την pizza Milano για την άψογη εξυπηρέτηση.

Τελευταια ΝΕΑ

To Top