Εκδηλωσεις

Πραγματοποιήθηκε το πρόγραμμα Ψυχικής Υγείας και Ποδόσφαιρο από την ΕΠΟ

Για 3η συνεχόμενη χρονιά έγινε στη Λάρισα η φάση υλοποίησης του προγράμματος ψυχικής υγείας, το οποίο πραγματοποιείται από τη Διεύθυνση Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της ΕΠΟ σε συνεργασία με την ΚΣΔΕΟ ΕΔΡΑ και εντάσσεται στον κοινωνικό πυλώνα αναπτυξιακών προγραμμάτων της ομοσπονδίας Same Field.

Οι αγώνες είχαν ψυχαγωγικό και εκπαιδευτικό χαρακτήρα και έδωσαν τη δυνατότητα στους λήπτες των υπηρεσιών και τους συνοδούς ψυχικής υγείας να κοινωνικοποιηθούν, να αθληθούν και να ψυχαγωγηθούν.

Την Τρίτη (18/06/2024) η δράση του προγράμματος ψυχικής υγείας συνεχίστηκε στη Λάρισα, όπου μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης και της ενημέρωσης σε δομές και φορείς, οργανώθηκαν φιλικοί αγώνες στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Football Park 4-4-2. Στη δράση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την ΕΠΣ Λάρισας, οι συμμετέχοντες ξεπέρασαν και πάλι τους 40.

Την ΕΠΟ εκπροσώπησαν οι κ.κ. Σίσκος, Βασσάλος και Σοϊλεμές ενώ από πλευράς της ΕΠΣΝΛ το παρών έδωσε ο κ. Γρηγοριάδης.

Η ΕΠΣΝ Λάρισας θέλει να ευχαριστήσει τον κ. Ιωακείμ για την παραχώρηση του γηπέδου ώστε να υλοποιηθεί αυτή η σημαντική εκδήλωση που λαμβάνει χώρα μόνο στην Αθήνα και στη Λάρισα πανελλαδικά.

 

Τελευταια ΝΕΑ

To Top