Εκδηλωσεις

Τα παιδιά παίζουν… για τα παιδιά, στην τελική φάση των υποδομών.

Για ακόμα μια χρονιά η ΕΠΣΝ Λάρισας αποδεικνύει την κοινωνική της ευαισθησία, πραγματοποιώντας τους τελικούς των υποδομών με φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Το Δ.Σ. της ΕΠΣΝ Λάρισας αποδεχόμενο την πρόταση του Προέδρου της Επιτροπής Υποδομών αποφάσισε τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν από τους προημιτελικούς, ημιτελικούς και τελικούς των πρωταθλημάτων υποδομών – όλων των κατηγοριών-  να δοθούν στο ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΦΙΛΩΝ ΠΑΙΔΩΝ ΜΕ ΝΕΟΠΛΑΣΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ “ΙΑΣΩ”.
Με σύνθημα “τα παιδιά παίζουν…για τα παιδιά”, καλείται ο φίλαθλος κόσμος να παρευρεθεί στους αγώνες να στηρίξει τις προσπάθειες των μικρών ποδοσφαιριστών αλλά και να συνδράμει στην προσπάθεια της ΕΠΣΝΛ στο φιλανθρωπικό χαρακτήρα που θέλει να δώσει σε αυτή τη διοργάνωση. Ενδεικτικά η ΕΠΣΝΛ θα βγάλει ένα είδος εισιτηρίου 2ευρώ και όποιος θέλει μπορεί να το προμηθευτεί έξω από κάθε γήπεδο που θα πραγματοποιούνται οι αγώνες των υποδομών.
Τα εισιτήρια δεν αποτελούν υποχρεωτικότητα για το θεατή, ούτε χρειάζεται να προσκομίζεται ως αποδεικτικό σε κάθε αγώνα που θα παρευρίσκεται ο κάτοχός τους . Είναι προαιρετικό και έγκειται στην διακριτική ευχέρεια του καθένα πόσο μπορεί και θέλει να στηρίξει το ΣΥΛΛΟΓΟ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Κ-12

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Κ-14

 

Τελευταια ΝΕΑ

To Top