Εκδηλωσεις

Τουρνουά Κουκουλίτσιος-Μουσιάρης

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Δημαρχείο Λάρισας η συνέντευξη τύπου για το τουρνουά “Κουκουλίτσιος-Μουσιάρης”. Η δημοτική αρχή σε συνεργασία με την ΕΠΣΝ Λάρισας θέλει να επαναφέρει το τουρνουά τιμώντας τη μνήμη των δύο αδικοχαμένων νεαρών τότε αθλητών.

Τη συνέντευξη άνοιξε ο αντιδήμαρχος αθλητισμού και παιδείας κ. Γερογιώκας που ευχαρίστησε το Δήμαρχο κ. Μαμάκο, τον πρόεδρο της ΕΠΣΝ Λάρισας και τα σωματεία της Ένωσης για τη συμμετοχή τους σε αυτό το εγχείρημα.

Από πλευράς του ο Δήμαρχος κ. Μαμάκος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι  για το δήμο δεν είναι ένα απλό ποδοσφαιρικό τουρνουά, είναι μια προσπάθεια να κρατηθεί ζωντανή τη μνήμη των αδικοχαμένων παιδιών, των δικών μας παιδιών που αναδείκνυαν τις ποδοσφαιρικές τους αρετές, αλλά και τις δυνατότητες της περιοχής της Λάρισας.

Τέλος ο Πρόεδρος της ΕΠΣΝ Λάρισας κ. Μπουχλαριώτης επισήμανε ότι στις δύσκολες εποχές που βιώνει η κοινωνία μας το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αποτελεί το θεμέλιο λίθο του ποδοσφαίρου και τόνισε ότι τέτοιες πρωτοβουλίες θα βρίσκουν πάντα ανοιχτή την πόρτα της Ένωσης από όποιον δήμο και να πραγματοποιούνται.

Στο τουρνουά λαμβάνουν μέρος 24 ομάδες, χωρισμένες σε 6 ομίλους των 4ων ομάδων. Ενώ στην επομένη φάση θα προκριθούν οι 6 πρωταθλήτριες και οι 2 καλύτερες δευτεραθλήτριες.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι σχεδόν από όλα τα σωματεία που λαμβάνου μέρος στο τουρνουά.

Τελευταια ΝΕΑ

To Top