Εκδηλωσεις

20 χρόνια μετά…

Μνήμες “2004” έζησαν χτες στην κεντρική πλατεία οι Λαρισαίοι φίλοι του ποδοσφαίρου, αφού είχαν την ευκαιρία να δουν και να φωτογραφηθούν με το βαρύτιμο τρόπαιο του EURO 2004 αλλά και να λάβουν μέρος σε διάφορες δραστηριότητες.

Ο ΟΠΑΠ και η ΕΠΟ γιορτάζουν το μεγάλο ποδοσφαιρικό «θαύμα», διοργανώνοντας το TROPHY TOUR powered by OPAP, σε όλη την Ελλάδα, σε συνεργασία με τους κατά τόπους δήμους που θα φιλοξενήσουν τις επετειακές εκδηλώσεις.

Από την ΕΠΣΝ Λάρισας το παρών έδωσαν ο Πρόεδρος κ. Μπουχλαριώτης Δ., ο αναπληρωτής πρόεδρος κ. Γκουτζαμάνης Ι., ο Γενικός Γραμματέας κ. Γκρίμπας Α. και οι σύμβουλοι κ.κ. Γρηγοριάδης Ε., Έξαρχος Ι., Καρυώτης Ε., Μερτζανίδης Κ. και Στεργιούλας Α. Ενώ μοναδική εμπειρία έζησε η ομάδα της ΑΕΛ γυναικών κ-17 και μικτή ΕΠΣΝ Λάρισας κορασίδων κ-15 που συνάντησε από κοντά και φωτογραφήθηκε με τον τερματοφύλακα των “Legend 2004” κ. Χαλκιά Κ.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Μαμάκος ο οποίος είχε την ευκαιρία να μιλήσει – πέρα των άλλων – με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της Λάρισας κ. Χαλκιά, τον Πρόεδρο της ΕΠΣΝΛ κ. Μπουχλαριώτη Δ. αλλά και τον τέως προπονητή και αντιπεριφερειάρχη κ. Τσέτσιλα Δ.

Τελευταια ΝΕΑ

To Top