Μικτη Λαρισας

Stop στη φάση των “16” για τις μικτές

Πικρή γεύση άφησαν στους Λαρισαίους οι δύο αγώνες των Μικτών ομάδων με αντιπάλους τις αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣ Θεσσαλίας (Μαγνησίας), καθώς οι φιλοξενούμενοι στο Στάδιο Αλκαζάρ επικράτησαν τόσο σε επίπεδο Κ15 όσο και σε αυτό της Κ17, παίρνοντας την πρόκριση για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΩΝ (Κ15)
Χωρίς να σημειωθεί γκολ έληξε η 80λεπτη κανονική διάρκεια του αγώνα των ομάδων Κ15, οπότε προκειμένου να αναδειχθεί νικητής ακολούθησε η διαδικασία των πέναλτυ, κατά την οποία οι Βολιώτες υπερίσχυσαν με 3-1.
Αναλυτικά: Μπρισίμης 1-0 Κρομμύδας (Νο11) απέκρουσε ο Στεργιούλης Κουτζαηλίας απέκρουσε ο Κόκκορης Κρομμύδας (Νο9) 1-1 Ρίζος απέκρουσε ο Κόκκορης Ζαχαριουδάκης 1-2 Δάσκαλος απέκρουσε ο Κόκκορης Σιαφαρίκας 1-3. Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Καρδιτσιώτη Δημήτρη Μαργιολά και των βοηθών του Γιώργου Γιοβάνη – Δημήτρη Κρύου.

ΕΠΣ Ν.ΛΑΡΙΣΑΣ (Δημήτρης Τσέτσιλας): Στεργιούλης, Αρσένης, Αγάκος, Δάσκαλος, Κουπατσιάρας, Καλαθάς (41′ Μπιώτης), Μπρισίμης, Τσιακμάκης (78′ Ρίζος), Δριστέλλας (66′ Βαρσάμης), Κουτζαηλίας, Δημηνίκος (58′ Δαλλιός).

ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (Αντώνης Μάνδαλος): Κόκκορης, Παναγούλας, Θωμαΐδης (66′ λ.τρ. Καραγεώργος), Μπέκος, Κοκκώνης, Παπαστεργίου, Σιαφαρίκας, Παππάς, Γ.Κρομμύδας, Ζαχαριουδάκης, Γ.Κρομμύδας.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ (Κ17)
Παρά την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε η ομάδα Κ17 της ΕΠΣΝΛ, ηττήθηκε με 3-2 και εγκατέλειψε μάλλον άδοξα την συνέχεια του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων. Μόλις στο 7′ οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα με σκόρερ τον Νούλα αλλά στο 16′ ο Χατζής ισοφάρισε για τους γηπεδούχους.Στο 63′ – κόντρα στην ροή του αγώνα – ο Καφετζής σημείωσε το 1-2 και στο 84′ ο Νούλας το 1-3.Οι Λαρισαίοι δεν “παράτησαν” το παιχνίδι και στο 87′ ο Γαργάλας μείωσε σε 2-3, ενώ μέχρι το 90’+ 9′ οπότε ακούστηκε το τελευταίο σφύριγμα πάλαιψαν με όλες τους τις δυνάμεις για να διεκδικήσουν την πρόκριση στην παράταση.
Ακριβοδίκαιη η διεύθυνση του αγώνα από τον κ.Μαργιολά και τους συνεργάτες του κ.κ.Γιοβάνη – Κρύο.

ΕΠΣ Ν.ΛΑΡΙΣΑΣ (Δημήτρης Τσέτσιλας): Δραχαλίβας, Μπόρος, Ιορδανίδης, Γαργάλας, Τάφα, Φώλιας, Χατζής (73′ λ.τρ. Κουρδής), Αρσένης (61′ Βασιλειάδης), Χριστώνης, Μαρούδας (69′ Μπέης), Κωνσταντίνου (46′ Χατζησαββίδης).

ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (Αντώνης Μάνδαλος): Δαμασιώτης, Χασιώτης (64′ Βαρελόπουλος), Λυκουρίνος, Στάμος, Γεωργιτζίκης, Γκουγκουλής, Δημόπουλος, Νούλας, Καφετζής (78′ Κανούτας), Τίτου (52′ Γεωργακόπουλος), Χασάπης (64′ Καραγιαννόπουλος).

Τελευταια ΝΕΑ

To Top