Διαιτητες

Έκοψε πίτα η Ε.Δ./ΕΠΣΝ Λάρισας

Την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα έκοψε η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣΝ Λάρισας τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023 στο ξενοδοχείο «Διόνυσος». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την παρουσία περισσοτέρων από 80 Διαιτητών και Παρατηρητών Διαιτησίας.


Από πλευράς της Ε.Δ. το παρών έδωσαν ο Πρόεδρος της κ. Λιόλιος, ο αναπληρωτής πρόεδρος κ. Βαλιώτης και τα δύο νέα μέλη κ.κ. Μπουμαρσόπουλος και Αγγελούλης.
Την κοπή της πίτας τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος της ΕΠΣΝ Λάρισας κ. Μπουχλαριώτης Δ. ο οποίος αφού ευχήθηκε υγεία, ευτυχία και επιτυχίες στους Διαιτητές, συνεχάρη τους νέους διαιτητές που αποφοίτησαν πρόσφατα από τη Σχολή Διαιτησίας και ήδη έχουν πραγματοποιήσει το ντεμπούτο τους στα πρωταθλήματα της Ένωσης. Από το Δ.Σ. της ΕΠΣΝΛ το παρών έδωσε και ο κ. Έξαρχος Ι. – Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων Υποδομών-.

Η τυχερή της χρονιάς που “βασίλεψε” στην βασιλόπιτα ήταν η Διαιτητής κα. Δεληγιάννη Αλεξάνδρα, η οποία δέχθηκε τις ευχές συναδέλφων και διοικητικών, ενώ το φλουρί αντιπροσώπευε ένα διήμερο στο ξενοδοχείο Μοντάνα στο Καρπενήσι.

Επιπλέον, η ΕΔ/ΕΠΣΝΛ πραγματοποίησε μια κλήρωση για όλους τους παρευρισκόμενους με τον διαιτητή κ. Μπασινό Ι. να κερδίζει ένα διήμερο στο Hotel Αλεξίου στο Στόμιο.
Η ΕΠΣΝ Λάρισας θέλει να ευχαριστήσει τον ιδιοκτήτη του Ξενοδοχείου Μοντάνα κ. Γατένιο αλλά και τον κ. Αλεξίου ιδιοκτήτη του Hotel Αλεξίου για την προσφορά τους προς τους Διαιτητές.

 

Τελευταια ΝΕΑ

To Top