Πρωταθλήματα

Έκτακτη σύσκεψη με τα σωματεία της Β´ κατηγορίας

Κατά το Δ.Σ. που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 20.10.22 στα γραφεία της ΕΠΣΝΛ, αποφασίστηκε να συγκληθεί έκτακτη σύσκεψη με τα σωματεία της Β´ κατηγορίας για να συζητηθεί ο τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, καλούνται οι εκπρόσωποι των σωματείων της Β´ κατηγορίας να παρευρεθούν την Τρίτη 25 Οκτωβρίου και ώρα 20.00 στο ξενοδοχείο Διόνυσος, ώστε να συζητήσουν και να επιλέξουν την καλύτερη λύση για τα σωματεία τους.

Η διακοπή των πρωταθλημάτων από την Γ.Σ. της ΕΠΟ, λόγω της υποχρεωτικότητας του μητρώου από την ΓΓΑ, είχε ως αποτέλεσμα την αδυναμία τήρησης του αρχικού προγραμματισμού και χρονοδιαγράμματος για τη συγκεκριμένη κατηγορία. Ως εκ τούτου το ΔΣ θα θέσει σε ψηφοφορία προς τα σωματεία τις εξής επιλογές, είτε να παραμείνουν σε δυο ομίλους και να αγωνιστούν με εμβόλιμες αγωνιστικές είτε να χωριστούν εκ νέου σε 3 ομίλους μειώνοντας έτσι το σύνολο των αγωνιστικών.

Επειδή η ψηφοφορία είναι κρίσιμη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, τα σωματεία πρέπει να εκπροσωπηθούν από επίσημο εκλεγμένο μέλος του ΔΣ τους.

Θεωρούμε ακόμα μια φορά την παρουσία των σωματείων αναγκαία και επιβεβλημένη.

Τελευταια ΝΕΑ

To Top