Νεα

Αλλαγές σε αγώνες Μεταθέσεις αγωνιστικών

Από τη Γραμματεία της Ένωσης ανακοινώθηκε ότι ύστερα από απόφαση της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου και για τεχνικούς λόγους, οι περισσότεροι των οποίων οφείλονται στη συνεχιζόμενη κακοκαιρία και την κατάσταση των αγωνιστικών χώρων ολόκληρου του Νομού, αποφασίστηκαν οι παρακάτω αλλαγές σε προγραμματισμένους αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων καθώς και μεταθέσεις αγωνιστικών στα πρωταθλήματα Α΄, Α1 και Β΄ κατηγοριών. Οι αλλαγές που επήλθαν είναι οι ακόλουθες:

• Ο αγώνας Βρυότοπος – Ηρακλής Πλατανουλίων που επρόκειτο να διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο 28/3, θα γίνει τελικά την επόμενη ημέρα Κυριακή, με ώρα έναρξής του την 16.30΄.

• Ο αγώνας Έλαφος – Ολύμπικ Λάρισας που επρόκειτο να διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή 29/3 το πρωί, θα γίνει τελικά το απόγευμα της ίδιας ημέρας, με ώρα έναρξής του την 16.30΄.

• Όλοι οι αγώνες της Α΄ κατηγορίας που είχαν οριστεί να διεξαχθούν την Μεγάλη Τετάρτη 8/4 και ώρα 16.30΄, θα γίνουν τελικά τη Μεγάλη Τρίτη 7/3.

• Η πλήρης αγωνιστική των 3 ομίλων της Β΄ κατηγορίας που είχε οριστεί να διεξαχθεί τη Μεγάλη Τρίτη 7/3, θα οριστεί από την Επιτροπή Πρωταθλημάτων για το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Απριλίου 2015 και έτσι το υπόλοιπο πρόγραμμα της κατηγορίας αυτής θα μετατεθεί κατά 1 Σαββατοκύριακο.

• Όλοι οι αγώνες, όλων των πρωταθλημάτων του ερχόμενου Σαββάτου 28/3 (εκτός αυτών των Υποδομών), θα ξεκινήσουν την 16.00΄, αντί της 15.30΄ που είχαν αρχικά οριστεί.

Τελευταια ΝΕΑ

To Top