Μικτη Λαρισας

Αναβλήθηκαν οι αγώνες των Μικτών στην Κέρκυρα

Με απόφαση της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής της ΕΠΟ σήμερα το απόγευμα, αναβλήθηκαν οι αγώνες των Μικτών ομάδων Νέων και Παίδων, των 5 ομίλων, του Πρωταθλήματος Προεπιλογής παικτών, Νέων και Παίδων, για τις Εθνικές ομάδες, που σύμφωνα με το πρόγραμμα επρόκειτο να διεξαχθούν την ερχόμενη Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017. Οι αγώνες του 6ου ομίλου θα γίνουν κανονικά.

 

Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της Ομοσπονδίας πήρε την παραπάνω απόφαση λαμβάνοντας υπόψη της τα ακραία καιρικά φαινόμενα (χιονοπτώσεις, παγετός, θερμοκρασίες αρκετά κάτω του μηδενός), τα οποία έχουν εκδηλωθεί στις περισσότερες περιοχές της Χώρας και έχουν προκαλέσει δυσμενείς αγωνιστικές συνθήκες, καθώς και για λόγους ισονομίας.

 

Όλοι οι αγώνες της 6ης αγωνιστικής που αναβλήθηκαν με την παραπάνω απόφαση, θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017, ενώ οι αγώνες της 7ης και τελευταίας αγωνιστικής μετατίθενται για την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017.

 

Κατόπιν όλων των παραπάνω, όλοι οι παίκτες των Μικτών ομάδων της ΕΠΣΛ, που σήμερα μετά την προπόνηση επιλέχθηκαν για τις 18άδες των ομάδων τους, ειδοποιούνται από τους Ενωσιακούς προπονητές για την αναβολή των αγώνων και του ραντεβού που είχαν δώσει για αύριο Τρίτη, για  την αναχώρησή τους στην Κέρκυρα.

Τελευταια ΝΕΑ

To Top