Μικτη Λαρισας

Ανακοίνωση από τους Ενωσιακούς Προπονητές

Με το πέρας της διεξαγωγής των τελευταίων 3 φιλικών αναμετρήσεων των ομάδων της ΕΠΣΛάρισας (νέοι) & (παίδες) με αντιπάλους αντίστοιχα τις Κ17 της ΑΕΛ κ Ερασιτεχνική ΑΕΛ στις 20/09 στις εγκαταστάσεις μας στο γήπεδο της Χάλκης, Κ15 κ Κ14 του ΠΑΟΚ στις 27/09 στις εγκαταστάσεις της Νέας Ραιδεστού όπως και Κ15 κ Κ14 του ΟΣΦΠ στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε και δημοσιώς τους συναδέλφους προπονητές της Κ17 της ΑΕΛ κ. Ζήση Ζιάγκα και της Ερασιτεχνικής Πάνο Βασίλη καθώς κ τους αντίστοιχους διευθυντές των 2 καλύτερων ακαδημιών στην Ελλάδα κ.κ. Πουρλιοτόπουλο Βαγγέλη (ΠΑΟΚ) και Καραταίδη Κυριάκο (ΟΣΦΠ) για τη θετική τους απάντηση στα αιτήματά μας για τη διεξαγωγή αυτών των φιλικών παιχνιδιών αλλα και για την άψογη φιλοξενία που μας παρείχανε.
Επίσης ευχαριστούμε θερμά το νέο πρόεδρο της ΕΠΣΛάρισας κ. Μπουχλαριώτη Δημήτριο, τον αντιπρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου αλλά και τον πρόεδρο της Τεχνικής Επιτροπής κ. Γκούμα Αριστοτέλη καθώς και το Διοικητικό Συμβούλιο για τη κάλυψη όλων των εξόδων στους αντίστοιχους προορισμούς (Θεσ/νίκη-Αθήνα).
Μέσα από τέτοια φιλικά παιχνίδια μόνο κέρδος μπορούν να έχουν οι νεαροί φερέλπιδες ποδοσφαιριστές μας, παρακολουθώντας από κοντά τον τρόπο λειτουργίας των 2 κορυφαίων ακαδημιών της Ελλάδος, τις συνθήκες στις οποίες δουλεύουν όλοι καθημερινά και το επίπεδο στο οποίο βρίσκονται αντίστοιχοι ηλικιακά ποδοσφαιριστές.  Μεγάλα παιχνίδια-μεγάλες εμπειρίες και η προετοιμασία των ομάδων μας συνεχίζεται ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος που έχει ορισθεί για τις 25/10.
Το επόμενο φιλικό παιχνίδι έχει ορισθεί για τις 11/10 στις εγκαταστάσεις μας στο γήπεδο της Χάλκης με αντιπάλους τις αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣΠιερίας.

Με εκτίμηση οι Ενωσιακοί Προπονητές της ΕΠΣ Λάρισας
κ.κ. Κυζιρίδης Κυριάκος(νέοι) Καμάκας Γιώργος(παίδες)

Τελευταια ΝΕΑ

To Top