Κυπελλο

Ανακοίνωση ΕΠΣΝ Λάρισας

Η ΕΠΣΝ Λάρισας θέλει να ενημερώσει υπεύθυνα και επίσημα όλους τους παράγοντες, ποδοσφαιριστές, διαιτητές και φιλάθλους ότι σκοπός της είναι να διεξαχθεί κανονικά το πρωτάθλημα της A’ DE-TOX κατηγορίας για το προσεχές Σαββατοκύριακο (01-02/10), και να αναβληθούν εκ νέου μόνο οι αγώνες του κυπέλλου.
Με αίσθημα ευθύνης όμως απέναντι στα σωματεία που μοχθούν καθημερινά να κρατήσουν ζωντανές τις ομάδες τους και αντιλαμβανόμενη πλήρως τις αντιξοότητες που δημιουργούνται εξαιτίας της αβεβαιότητας λόγω του νέου αθλητικού νόμου αποφάσισε ότι οι αγώνες της ανώτατης τοπικής κατηγορίας θα πραγματοποιηθούν μόνο σε περίπτωση που αναστείλει το νόμο ο κ. Αυγενάκης και εφόσον όλα τα σωματεία είναι έτοιμα για να αγωνισθούν.
Σε αντίθετη περίπτωση, εάν δηλαδή μέχρι την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου δεν υπάρχουν οι δύο παραπάνω προϋποθέσεις, τότε η ΕΠΣΝΛ θα συναποφασίσει στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ για την εξέλιξη των πρωταθλημάτων.

Η θέση της ΕΠΣΝΛ είναι ξεκάθαρη και δεν θα μπει σε διαδικασία διακρίσεων για τα δικά της σωματεία, αποκλείοντας – σύμφωνα με τις διατάξεις του νέου νόμου – κάποιους που μόχθησαν να διατηρήσουν στην αγωνιστική δράση τις ομάδες τους μετά από 2 χρόνια απραξίας λόγω covid και απλά δεν πρόλαβαν να ολοκληρώσουν την κατάθεση των δικαιολογητικών σε μία διαδικασία πρωτόγνωρη και δαπανηρή για όλους.

Τελευταια ΝΕΑ

To Top