Δελτια Τυπου

Ανακοίνωση της Υγειονομικής Επιτροπής

Από την Υγειονομική Επιτροπή ανακοινώνονται οι ΌΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ για τη συνεργασία με το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ANIMUS.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ Ε.Π.Σ.Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ

Η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ της Ε.Π.Σ.Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ γνωστοποιεί τους όρους και τις προϋποθέσεις με τις οποίες θα γίνονται οι φυσιοθεραπείες και οι επεμβάσεις στο Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ANIMUS, βάσει της συμφωνίας που έχει συνάψει η Ε.Π.Σ.Ν.ΛΑΡΙΣΑΣ με το Animus για την περίοδο 2018-19.

 Οι όροι και οι προϋποθέσεις, σε ότι αφορά τις φυσιοθεραπείες, είναι οι εξής:

– Ο αθλητής και το σωματείο υποχρεούνται να ενημερώσουν τον υπεύθυνο υπάλληλο της Ενώσεως ότι θέλουν να κάνουν χρήση του δικαιώματος για φυσιοθεραπείες στο Animus με σχετική αίτηση.

– Οι φυσιοθεραπείες γίνονται κατόπιν συνεννοήσεως (ραντεβού) με τη γραμματεία του κέντρου αποκατάστασης Animus (τηλ. Γραμματείας Αnimus 2411801368 & 6936055841 – υπεύθυνος επικοινωνίας κ. Κορομπίλιας  6971899788).

 

– Οι ποδοσφαιριστές οφείλουν να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους απέναντι στο Animus

Οι όροι και οι προϋποθέσεις, σε ότι αφορά τις εγχειρίσεις, είναι οι εξής:

  • Για να γίνει οποιαδήποτε επέμβαση στο Animus ο αθλητής πρέπει υποχρεωτικά να είναι ασφαλισμένος.
  • Να αναγράφεται στο φύλλο αγώνος του τρέχοντος πρωταθλήματος, ο τραυματισμός του ποδοσφαιριστή, εάν πρόκειται για περιστατικό εν ώρα αγώνος.
  • Οι επεμβάσεις κατόπιν της συμφωνίας θα γίνονται στους χώρους του Αnimus και με ιατρικό προσωπικό που θα επιλέξει το κέντρο αποκατάστασης. Εάν, το σωματείο ή ο αθλητής επιλέξουν να πραγματοποιήσουν την επέμβαση με ιατρικό τιμ της επιλογής τους θα επιβαρυνθούν με τα έξοδά τους ενώ τα νοσήλεια θα παραμένουν δωρεάν.
  • Οι απαραίτητες διαγνωστικές εξετάσεις για οποιαδήποτε επέμβαση πρέπει να γίνονται υποχρεωτικά στα διαγνωστικά κέντρα Κυανούς Σταυρός (Κύπρου 98, τηλ. 2411801500) & Animus.
  • Η αποκατάσταση και αποθεραπεία του ποδοσφαιριστή μετεγχειριτικά είναι υποχρεωτικό κατόπιν συμφωνίας να γίνονται στο Κέντρο Αποκατάστασης ANIMUS.

Παρακαλούνται όλα τα σωματεία της Ενώσεως καθώς και οι αθλητές που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες του Κέντρου Animus να συμμορφώνονται με τους παραπάνω όρους και προϋποθέσεις.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Π.Σ.Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ

Ο πρόεδρος της Υγειονομικής Επιτροπής

Χρήστος Δ. Μπασαγιάννης


Download (PDF, 281KB)

Τελευταια ΝΕΑ

To Top