Α' DETOX Κατηγορία

Ανανέωση συνεργασίας ΕΠΣΝ ΛΑΡΙΣΑΣ – DE-TOX cafe

Η ΕΠΣΝ Λάρισας βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά της συνεργασίας με την εταιρεία DE-TOX cafe ως ΧΟΡΗΓΟΣ ΟΝΟΜΑΤΟΣ του πρωταθλήματος  Α’ τοπικής κατηγορίας.

 

Στις δύσκολες στιγμές που βιώνει η ανθρωπότητα η εταιρεία  DE-TOX θα αποτελέσει αρωγό του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου επενδύοντας στην πρώτη κατηγορία της μεγαλύτερης επαρχιακής Ένωσης. 

Η συνέχιση αυτής της συνεργασίας δημιουργεί απόλυτη ικανοποίηση στο Διοικητικό Συμβούλιο και αποδεικνύει ότι η Ένωση χαίρει της εμπιστοσύνης κορυφαίων και πρωτοπόρων επιχειρήσεων με καταστήματα σε όλη την επικράτεια αλλά και στην Ευρώπη. 

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣΝ Λάρισας κ. Μπουχλαριώτης νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει προσωπικά τον κ. Μεσσή για τη διαχρονική στήριξή του στην ΕΠΣΝ Λάρισας.

 

Η οικονομική κρίση σε συνδυασμό με την επίδραση της πανδημίας του Covid19 έχουν φέρει όλους τους «ζωντανούς οργανισμούς» σε ένα αδιέξοδο. Η Διοίκηση της ΕΠΣΝ Λάρισας προσπαθεί συνεχώς να εξοικονομεί οικονομικούς πόρους με σκοπό την ελάφρυνση των σωματείων. Αυτή η κινητοποίηση πρέπει να γίνει αντιληπτή από τα σωματεία και τα ΜΜΕ και να γίνουν αρωγοί και αυτοί προς τον κοινό σκοπό. 

 

Με πρόσφατη απόφαση του Δ.Σ. η πρώτη κατηγορία της ΕΠΣΝΛ θα φέρει πλέον την ονομασία «A’ DE-TOX». Καλούνται όλοι οι εμπλεκόμενοι (ομάδες, δημοσιογράφοι, παρατηρητές, διαιτητές κλπ) να χρησιμοποιούν την ως άνω επίσημη ονομασία ώστε να στηρίξουν τη συνολική προσπάθεια αυτή και την Ε.Π.Σ.Ν.Λ.

Τελευταια ΝΕΑ

To Top