Μικτη Λαρισας

Αποκλείστηκε στις λεπτομέρειες η Μικτή Κ-14 της ΕΠΣ Ν.Λάρισας

Άδοξο αποκλεισμό γνώρισε η Μικτή Κ-14 της ΕΠΣ Ν.Λάρισας, η οποία ηττήθηκε με 2-1 από την αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Μακεδονίας, ύστερα από αγώνα που έγινε στο γήπεδο Μακρυχωρίου και κρίθηκε στις λεπτομέρειες.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 56′ με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Νάστου, ενώ σημείωσαν το 0-2 στο 70′ με τον Αποστολίδη.Η λαρισαϊκή αντιπροσωπευτική ομάδα μείωσε στο 80’+1′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτυ του Μπόλη, ενώ στο 80’+5′ το οριζόντιο δοκάρι του Ξεφτέρη απέτρεψε την ισοφάριση σε σέντρα-σουτ του Κουμαντζέλη (μία εξέλιξη που θα οδηγούσε τους αντιπάλους στην διαδικασία των πέναλτυ για την διεκδίκηση της πρόκρισης στους “8”).

Τον αγώνα διηύθυνε ο Βολιώτης Γιώργος Τασιόπουλος με βοηθούς τους Κώστα Τασιόπουλο – Νίκο Νικολαή.Με κίτρινη κάρτα παρατηρήθηκαν οι Αποστολίδης (51′) και Βεριντιάνο (54′) της ΕΠΣ Μακεδονίας.

ΕΠΣ Ν.ΛΑΡΙΣΑΣ (Δημήτρης Τσέτσιλας – Νίκος Φώλλας): Έξαρχος, Κουρδής (75′ Τζιότζιος), Σαμαράς (75′ Σακελλαρίου), Παπαδημητρίου, Τσιακμάκης, Κοψαχείλης (65′ Κουμαντζέλης), Βουτσιλάς (53′ Γκόβαρης), Παπαϊωάννου, Μπόλης, Μπελιμέζης, Σαγρής (75′ Βελετάνης).

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (Ηλίας Βούρας – Στέφανος Κρεμέζης): Ξεφτέρης, Βλάχου, Καζάκος (41′ Αποστολίδης), Χαριζόπουλος (72′ Τσαλδάρης), Βεριντιάνο, Παπαδημητρίου, Σαλπιγγίδης (53′ Γεωργιάδης), Ντάμζι (41′ Αναστασιάδης), Ζέκκας, Νάστου, Καραπανταζής (53′ Κορώνης).

* Η διοίκηση της ΕΠΣ Ν.Λάρισας εκφράζει τις ευχαριστίες της προς τον Δήμο Τεμπών και προσωπικά τον δήμαρχο Γεώργιο Μανώλη και τους αρμόδιους αντιδημάρχους, για την παραχώρηση του γηπέδου Μακρυχωρίου προκειμένου να διεξαχθεί ο αγώνας της Μικτής Κ-14.

Τελευταια ΝΕΑ

To Top