Εκδηλωσεις

ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η 2η ΓΙΟΡΤΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΗΣ ΕΠΣ Ν.ΛΑΡΙΣΑΣ

Με εντυπωσιακή επιτυχία συνοδεύθηκε η πραγματοποίηση της 2ης “Γιορτής Ποδοσφαίρου” που διοργάνωσε η ΕΠΣ Ν.Λάρισας, καθώς σύσσωμη η ποδοσφαιρική οικογένεια είχε την τιμητική της αλλά και την ευκαιρία να συνδιασκεδάσει αποδεικνύοντας εμπράκτως ότι το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ενώνει όλους όσοι ασχολούνται με αυτό.
Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣΝΛ, βραβεύθηκαν κατά την διάρκεια της Γιορτής τα ακόλουθα πρόσωπα και σωματεία:

* Ο διακεκριμένος ιατρός Απόστολος Κομνός για την καθοριστική συμβολή του στην προσπάθεια αποκατάστασης της υγείας του σοβαρά τραυματισθέντος ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή Χρήστου Μπάσιου από τον πρόεδρο της ΕΠΣΝΛ Δημήτριο Μπουχλαριώτη.
* Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής τερματοφυλάκων των τμημάτων υποδομής του Απόλλωνα Λάρισας Αναστάσιος Κουρδής, για το απαράμιλλο ψυχικό σθένος που επέδειξε μετά την πρόσφατη περιπέτειά του από τον αντιπρόεδρο της ΕΠΟ και πρόεδρο της ΕΠΣ Πέλλας Αστέριο Αντωνίου.
* Ο επί σειρά ετών ποδοσφαιριστής, διαιτητής, προπονητής Δημήτριος Καψάλης, με εξέχουσα δράση στην επαρχία Αγιάς, για την πολυετή συνεπή και ποιοτική προσφορά από τον γενικό γραμματέα της ΕΠΣ Αθηνών Γαβριήλ Παπαδόπουλο.
* Ο προσφάτως αποσυρθείς από την ενεργό δράση ποδοσφαιριστής της Δήμητρας Γιάννουλης Θεόδωρος Εμμανουήλ για το εξαιρετικό του ήθος από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Χαλκιδικής Σταύρο Σαρηγιαννίδη.
* Ο άλλοτε διαιτητής και νυν παράγων της Δόξας Υπέρειας Αθανάσιος Ανδρεόπουλος για την συνολική του ευδόκιμη προσφορά από τον εκπρόσωπο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Μάλαμα Τεβεκέλη, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί κατά την περίοδο 2001-2004 που ο τελευταίος ήταν μέλος της ΚΕΔ/ΕΠΟ.
* Ο 53χρονος ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής του Κεραυνού Δένδρων Βασίλειος Τσιάτας για την πολύχρονη ενεργό ενασχόλησή του με το άθλημα από τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο της ΕΠΣ Καρδίτσας Χρήστο Σκάρλο.

* O πρωταθλητής και κυπελλούχος του Νομού για το 2018 Οικονόμος Τσαριτσάνης, που εκπροσωπεί επάξια το λαρισαϊκό ποδόσφαιρο στα εθνικά πρωταθλήματα. Την βράβευση πραγματοποίησε ο βουλευτής Χρήστος Κέλλας, ενώ την πλακέτα παρέλαβε ο πρόεδρος του συλλόγου Χρήστος Μουλτσιάς.

* Τα σωματεία Τοξότης, Ανθούπολη, Αναγέννηση Καλοχωρίου, Ομόνοια Λάρισας, Σταυραετός, ΑΟ Αγίου Γεωργίου και Αστραπή Δελερίων για το ήθος που επέδειξαν κατά την περίοδο 2017-2018, οπότε δεν υπέπεσαν σε καμμία πειθαρχική παράβαση, από τον Δήμαρχο Λαρισαίων Απόστολο Καλογιάννη.

* Οι μεγάλοι χορηγοί της ΕΠΣΝΛ για την τρέχουσα περίοδο “ANIMUS” (ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πιερίας Αστέριος Τόκας παρέδωσε την πλακέτα στον εκπρόσωπο του κέντρου αποκατάστασης Νίκο Κορομπίλια), “DΕ – ΤΟΧ” ( ο επιχειρηματίας Στέργιος Μεσσής παρέλαβε την πλακέτα από την επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Λαρισαίων Ειρήνη Καραλαριώτου), “Mαλλιώρας” (ο Χρήστος Μαλλιώρας τιμήθηκε από τον αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλίας Γεώργιο Λαδόπουλο) και “FRANKLIN” (την πλακέτα παρέλαβαν συμβολικά οι Ενωσιακοί προπονητές Δημήτριος Τσέτσιλας και Νικόλαος Φώλλας), που συμβάλλουν ουσιαστικά στην υλοποίηση των οραμάτων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Από πλευράς επισήμων παρέστησαν επίσης – πέραν των όσων προέβησαν σε βραβεύσεις τιμωμένων – ο βουλευτής Γεώργιος Κατσιαντώνης, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών και μέλος της Ε.Ε. της ΕΠΟ Παναγιώτης Δημητρίου, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Τρικάλων Αθανάσιος Μπουτζιώλης, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αγιάς Σωτήριος Μάρκου, ο αντιπεριφερειάρχης Νικόλαος Λιούπας, ο αντιδήμαρχος Λαρισαίων Αθανάσιος Αδαμόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γεώργιος Κωσταρόπουλος, Κοσμάς Γιαννακόπουλος, Βάϊος Κυριτσάκας, Χρήστος Τερζούδης, ο ειδικός σύμβουλος επί θεμάτων αθλητισμού Ιωάννης Αλεξούλης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλελέρ Αχιλλέας Βαρδακούλης και ο αντιδήμαρχος Τεμπών Βασίλειος Ζάχος.

Όλοι όσοι παρέστησαν πέρασαν μία αξέχαστη ποδοσφαιρική βραδυά και, πριν φύγουν απόλυτα ικανοποιημένοι, ανανέωσαν νοερά το “ραντεβού” τους για την 3η “Γιορτή Ποδοσφαίρου” στις αρχές του 2020, με την πρόσθετη ελπίδα ότι τότε θα έχει αρχίσει να λαμβάνει “σάρκα και οστά” το μεγάλο όνειρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Λάρισας, το Ενωσιακό γήπεδο…

  

 

 

Τελευταια ΝΕΑ

To Top