Νεα

Αποφάσεις Διοικητικού Συμβουλίου 04.06.20

Συνεδρίασε σε πλήρη σύνθεση για πρώτη φορά μετά την πανδημία του κορωνοϊού το Δ.Σ. της ΕΠΣΝ Λάρισας και αποφάσισε τα ακόλουθα:

1. Με δεδομένο ότι υπολείπονταν αρκετές αγωνιστικές στα πρωταθλήματα της Α’ DE-TOX και Α1′ και λόγω των οριακών διαφορών των εμπλεκόμενων ομάδων δεν θα υπάρξει για την τρέχουσα περίοδο κανένας υποβιβασμός ομάδας. Αυτό, δεν ισχύει για την ομάδα Λάρισα 2012 η οποία αποχώρησε και αποβλήθηκε από το πρωτάθλημα της Α’ DE-TOX κατηγορίας πριν την έναρξη της πανδημίας, όπως γνωμάτευσε και η Νομική Υπηρεσία της ΕΠΟ.
Για την οριστική διάρθρωση των κατηγοριών της νέας περιόδου, απόφαση θα ληφθεί στην προσεχή συνεδρίαση του Δ.Σ.

2. Με στόχο την ελάφρυνση των υποχρεώσεων των σωματείων  αποφασίστηκε όπως οι δηλώσεις συμμετοχής σε πρωτάθλημα και κύπελλο της νέας περιόδου θα είναι δωρεάν. Σε περίπτωση όμως κατά την οποία σωματείο δηλώσει συμμετοχή χωρίς την ουσιαστική επιθυμία και δυνατότητα να αγωνισθεί, θα επιβληθούν οι μέγιστες προβλεπόμενες από τον κανονισμό κυρώσεις.

3. Με δεδομένη την επιτυχία των προηγούμενων λαχειοφόρων, αποφασίσθηκε να διοργανωθεί μία ακόμη κατά τη νέα περίοδο με μεγάλο έπαθλο και πάλι ένα αυτοκίνητο.

Τελευταια ΝΕΑ

To Top