Υποδομές

Αποφάσεις Επτροπής Πρωταθλήματος Υποδομών

Την πρώτη συνάντησή της πραγματοποίησε, την Τρίτη 05 Σεπτεμβρίου στα γραφεία της ΕΠΣΝ Λάρισας, η νέα επιτροπή πρωταθλημάτων υποδομών με εκπροσώπους των σωματείων.

Κατά τη συνεδρίαση συζητήθηκαν διάφορα θέματα για την εύρυθμη λειτουργία του πρωταθλήματος, ενώ από την Επιτροπή προτάθηκε η δημιουργία πρωταθλημάτων όλων των ηλικιακών κατηγοριών

εφ’ όσον υπάρχει και ο ανάλογος αριθμός τμημάτων σε κάθε κατηγορία.

Από την Επιτροπή κατέστη ρητά αδιαπραγμάτευτο πως όλα τα τμήματα ανεξαρτήτως ηλικιακής κατηγορίας θα πρέπει να έχουν προπονητή με τουλάχιστον πτυχίο UEFA C, ενώ όσον αφορά τις ομάδες που δεν θα κατέλθουν σε 3 αγώνες θα αποβάλλονται από το πρωτάθλημα όπως προβλέπεται από τον ΚΑΠ με τις αντίστοιχες κυρώσεις.

Κατόπιν αιτήματος των σωματείων και έγκρισης της Επιτροπής στο πρωτάθλημα του Κ-12 ευ αγωνίζεσθαι θα υπάρξει κανονικά βαθμολογία, ενώ στα πρωταθλήματα των κατηγοριών Κ-16 και Κ-15 θα υπάρξει τριπλέτα διαιτητών.

Καλούνται τα σωματεία να δηλώσουν τα τμήματα που επιθυμούν μέχρι την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023, ενώ το πρωτάθλημα προγραμματίστηκε για έναρξη το Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2023.

Από την Επιτροπή το παρών έδωσε ο Πρόεδρος της κ. Έξαρχος Ι. και τα μέλη της Γκουτζαμάνης Ι., Κόκκινος Μ. και Σκιαδόπουλος Γ. ενώ από τα τα σωματεία παρόλο τις άσχημες καιρικές συνθήκες  που επικρατούσαν, μπόρεσαν να παρευρεθούν περισσότερα από 20.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Download (PDF, 188KB)

Τελευταια ΝΕΑ

To Top