Πειθαρχικό

Αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής στη συνεδρίαση της 12 Μαρτίου 2015

Συνεδρίασε χθες βράδυ στα γραφεία της Ένωσης η Πειθαρχική Επιτροπή, με παρόντα 3 μέλη της, δικηγόρους κ.κ. Μάριο Σπυράτο, Κων. Κουτσογιάννη και Ευτυχία Καραχάλιου και αφού εξέτασε τις παρατηρήσεις των διαιτητών στα φύλλα αγώνων που διεξήχθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο επέβαλε τις παρακάτω αναφερόμενες ποινές:

ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ

• Στους εκπροσώπους των ομάδων Σμόλικας Φαλάνης κ. Σπύρο Γραββάνη, Φαλανιακός κ. Αστέριο Αμανατίδη, Αστέρας Μελισσοχωρίου κ. Γεώργιο Ζαφειρούλη, Ατρόμητοι/Θύελλα κ. Θεόδωρο Βουτυρίτσα, Α.Ο. Ελευθεραί κ. Ευάγγελο Κώτσιο, οι οποίοι στους αγώνες των ομάδων τους το περασμένο Σαββατοκύριακο αποβλήθηκαν από τους διαιτητές εκτός αγωνιστικών χώρων για έντονη και συνεχιζόμενη διαμαρτυρία, επέβαλλε την ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 1 αγωνιστική.
• Στους προπονητές των ομάδων Δήμος Αρμενίου κ. Δημήτριο Τζίκα και Λύκοι Λάρισας κ. Αθανάσιο Καλαμά, οι οποίοι στους αγώνες των ομάδων τους το περασμένο Σαββατοκύριακο αποβλήθηκαν από τους διαιτητές εκτός αγωνιστικών χώρων για έντονη και συνεχιζόμενη διαμαρτυρία, επέβαλλε την ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 1 αγωνιστική.
• Στον προπονητή της ομάδας Ανθούπολη κ. Αθανάσιο Αθανασόπουλο, επέβαλλε την ποινή απαγόρευσης εισόδου του στους αγωνιστικούς χώρους για 15 ημέρες (μέχρι την 27/3), για τη συμπεριφορά του μετά τη λήξη του αγώνα της ομάδας του με αντίπαλο την ομάδα του Α.Ο. Κυψέλης.

ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ

• Στην ομάδα Σμόλικας Φαλάνης, για τη συμπεριφορά οπαδών της μετά τη λήξη του αγώνα με τη Δάφνη Γλαύκης (8/3/2015), επέβαλε την ποινή της έγγραφης επίπληξης.
• Στην ομάδα Ανθούπολη, για τη συμπεριφορά του προπονητή της μετά τη λήξη του αγώνα της 7/3/2015 με αντίπαλο την ομάδα του Α.Ο. Κυψέλης, επέβαλε χρηματική 50 ευρώ.

ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

ΔΑΣΣΙΟΣ Ι., Αετός Μακρυχωρίου, εξύβριση διαιτητή, 4 αγωνιστικές και 40 ευρώ
ΥΦΑΝΤΗΣ Ε., Δάφνη Γλαύκης, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΚΑΛΤΕΚΗΣ Θ., ΠΟ Ελασσόνας, βίαιο μαρκάρισμα, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΚΙΤΣΑΣ Π., Πανιώνιος, εξύβριση διαιτητή, 4 αγωνιστικές και 40 ευρώ
ΣΤΕΦΟΥΔΗΣ Α., Ατρόμητοι/Θύελλα Λάρισας, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ Γ., Ελασσόνα 2013, 2η κίτρινη και εξύβριση διαιτητή, 5 αγωνιστικές και 50 ευρώ
ΑΕΤΟΠΟΥΛΟΣ Ε., Μυραϊκός, εξύβριση διαιτητή, 4 αγωνιστικές και 40 ευρώ
ΔΑΣΣΙΟΣ Κ., Όλυμπος Καρυάς, βίαιο μαρκάρισμα, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΝΑΣΤΟΥΛΑΣ Ν., Λάρισα ΄88, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΓΚΟΥΝΤΑΡΑΣ Ι., Μελιβοιακός, παρεμπόδιση προφανούς ευκαιρίας, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

Διευκρινίζεται ότι οι παραπάνω αναφερόμενες ποινές που επιβάλλει η Πειθαρχική Επιτροπή, αφορούν παραπτώματα ποδοσφαιριστών που αποβλήθηκαν από τους διαιτητές στους αγώνες του περασμένου Σαββατοκύριακου. Στο ποινολόγιο των ποδοσφαιριστών, υπάρχει η πιθανότητα, ποινές ποδοσφαιριστών να αυξάνονται, λόγω υποτροπής τους στη διάρκεια της ποδοσφαιρικής περιόδου. Δεν θεωρούνται υπότροποι όσοι ποδοσφαιριστές έχουν τιμωρηθεί κατά το παρελθόν με ποινή 1 αγωνιστικής.

Τελευταια ΝΕΑ

To Top