Πειθαρχικό

Αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής στη συνεδρίαση της 5ης Μαρτίου 2015

Συνεδρίασε το βράδυ της Πέμπτης στα γραφεία της Ένωσης η Πειθαρχική Επιτροπή, με παρόντα 3 μέλη της, τους δικηγόρους κ.κ. Κων. Κουτσογιάννη, Ευτυχία Καραχάλιου και Δήμητρα Φροξυλιά και αφού εξέτασε τις παρατηρήσεις των διαιτητών στα φύλλα αγώνων που διεξήχθησαν το περασμένο Σαββατοκύριακο επέβαλε τις παρακάτω αναφερόμενες ποινές:

ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ

• Στον προπονητή της ομάδας Κεραυνός Παραποτάμου κ. Ζήση Ζιάγκα επέβαλε την ποινή απαγόρευσης εισόδου του στους αγωνιστικούς χώρους για 1 αγωνιστική, για έντονη και συνεχιζόμενη διαμαρτυρία του προς τον διαιτητή του αγώνα με τον Φιλοκτήτης Μελιβοίας, την 28/2/2015.
• Στον προπονητή της ομάδας Ελασσόνα 2013 κ. Γκαλίτσιο Χρήστο, επέβαλε την ποινή απαγόρευσης εισόδου του στους αγωνιστικούς χώρους για 1 αγωνιστική, για έντονη και συνεχιζόμενη διαμαρτυρία του προς τον διαιτητή του αγώνα με τον Κεραυνό Δένδρων, την 1/3/2015.
• Στον προπονητή της ομάδας Χυρετιακός Δομένικου κ. Δημήτριο Ζιάγκα επέβαλε την ποινή απαγόρευσης εισόδου του στους αγωνιστικούς χώρους για 1 αγωνιστική, για έντονη και συνεχιζόμενη διαμαρτυρία του προς τον διαιτητή στον αγώνα με την Ελπίδα Μεσοχωρίου, την 1/3/2015.
• Στον προπονητή της ομάδας Α.Ο. Συκέας κ. Σπύρο Μούτσιο επέβαλε την ποινή απαγόρευσης εισόδου του στους αγωνιστικούς χώρους για 1 αγωνιστική, για έντονη και συνεχιζόμενη διαμαρτυρία του προς τον διαιτητή στον αγώνα με την Νεάπολη Λάρισας, την 1/3/2015.
• Στον προπονητή της ομάδας Καλαρρύτες κ. Κων. Ρεντούμη επέβαλε την ποινή απαγόρευσης εισόδου του στους αγωνιστικούς χώρους για 2 μήνες, για τη συμπεριφορά του στον αγώνα της 1/3/2015 με αντίπαλο την ομάδα του Ιπποκράτη Λάρισας
ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ
• Στην ομάδα Δαμασιακός, για τη συμπεριφορά οπαδών της μετά τη λήξη του αγώνα με την Αστραπή Νέας Πολιτείας (21/2/2015), επέβαλε την ποινή της αυστηρής έγγραφης επίπληξης.
• Στην ομάδα Α.Ο. Κυψέλης για τη συμπεριφορά οπαδού της κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη του αγώνα της 1/3/2015 με αντίπαλο την ομάδα του Α.Ο. Ελευθερών, επέβαλε την ποινή της έγγραφης επίπληξης.
• Στην ομάδα Α.Ο. Καλαρρύτες για τη συμπεριφορά του προπονητή της κ. Κων. Ρεντούμη στον αγώνα της 1/3/2015 με αντίπαλο την ομάδα του Ιπποκράτη Λάρισας, επέβαλε την χρηματική ποινή των 50 ευρώ (υπότροπη).
• Στην ομάδα Έλαφος Αγιάς επέβαλε τη χρηματική ποινή των 50 ευρώ για παράβαση του άρθρου 16 παρ.2 του Πειθαρχικού Κώδικα (είχε αποβολές 3 παικτών της στον αγώνα της 28/2/2015 με αντίπαλο την ομάδα του Μελιβοιακού).
ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΕΞΗΧΘΗ
Η Πειθαρχική Επιτροπή έκρινε υπαίτια της μη διεξαγωγής του αγώνα Ποσειδών Λάρισας – Θερμαϊκός Στομίου, την 28/2/2015, τη γηπεδούχο ομάδα που δεν προσήλθε να αγωνιστεί (άρθρο 17 παρ. 2 του Κ.Α.Π.) και κατακύρωσε τον μη διεξαχθέντα αγώνα υπέρ της ομάδας Θερμαϊκός Στομίου με +3 βαθμούς και 3-0 τέρματα. Στην ομάδα Ποσειδών Λάρισας επέβαλε αφαίρεση 2 βαθμών από τη βαθμολογία του τρέχοντος πρωταθλήματος και -2 βαθμούς από τη βαθμολογία του πρωταθλήματος στην κατηγορία που θα αγωνίζεται στην ποδοσφαιρική περίοδο 2015 – 2016. Επίσης της επέβαλε χρηματική ποινή 50 ευρώ.
ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

ΜΟΥΜΟΣ Γ., Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ Ν., Δόξα Βλαχογιαννίου, παρεμπόδιση προφανούς ευκαιρίας, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΚΟΥΚΟΥΤΣΕΛΟΣ Δ., Κεραυνός Παραποτάμου, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΜΟΥΜΟΣ Γ., Προοδευτική Βερδικούσας, 2η κίτρινη, απώθηση αντιπάλου και αρχηγός, 4 αγωνιστικές και 40 ευρώ
ΤΣΑΤΣΟΣ Γ., Δολιχιακός, εξύβριση διαιτητή, 4 αγωνιστικές και 40 ευρώ
ΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ Ν., Θύελλα Ελάτειας, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΓΕΝΝΗΤΣΕΦΤΣΗΣ Χ., Λαρισαϊκός, παρεμπόδιση προφανούς ευκαιρίας, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΜΗΤΡΟΣ Χ., Λύκοι Λάρισας, εξύβριση αντιπάλου, 2 αγωνιστικές και 20 ευρώ
BRATAN N., Καλαρρύτες, εξύβριση αντιπάλου και εξύβριση διαιτητή, 5 αγωνιστικές και 50 ευρώ
ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ Α., Καλαρρύτες, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΜΙΚΕΡΤΖΗΣ Ι., Ιπποκράτης, εξύβριση αντιπάλου, 2 αγωνιστικές και 20 ευρώ
FRAHOLLI R., Ιπποκράτης, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΕΛΙΖΟΠΟΥΛΟΣ Ν., Πανιώνιος, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ Α., Χυρετιακός Δομένικου, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΜΑΝΔΑΛΟΣ Ι., Έλαφος Αγιάς, εξύβριση διαιτητή, 4 αγωνιστικές και 40 ευρώ
ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ Μ., Έλαφος Αγιάς, εξύβριση διαιτητή, 4 αγωνιστικές και 40 ευρώ
ΣΤΟΥΚΑΣ Γ., Έλαφος Αγιάς, βιαιοπραγία κατά του διαιτητή, 10 αγωνιστικές και 100 ευρώ

Διευκρινίζεται ότι οι παραπάνω αναφερόμενες ποινές που επιβάλλει η Πειθαρχική Επιτροπή, αφορούν παραπτώματα ποδοσφαιριστών που αποβλήθηκαν από τους διαιτητές στους αγώνες του περασμένου Σαββατοκύριακου. Στο ποινολόγιο των ποδοσφαιριστών, υπάρχει η πιθανότητα, ποινές ποδοσφαιριστών να αυξάνονται, λόγω υποτροπής τους στη διάρκεια της ποδοσφαιρικής περιόδου. Δεν θεωρούνται υπότροποι όσοι ποδοσφαιριστές έχουν τιμωρηθεί κατά το παρελθόν με ποινή 1 αγωνιστικής.

Τελευταια ΝΕΑ

To Top