Πειθαρχικό

Αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής

Στις 2 συνεδριάσεις της (17 & 24 Σεπτεμβρίου 2015) η Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης, με παρόντα τα μέλη της κ.κ. Μάριο Σπυράτο, Κων. Κουτσογιάννη, Δήμητρα Φροξυλιά και Ελένη Πολύζου, πήρε τις παρακάτω αποφάσεις:

 

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 17/9/2015

 

 

ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ

 

  • Στον προπονητή της ομάδας Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων κ. Θωμά Αλεξούδη, για έντονη και συνεχιζόμενη διαμαρτυρία στον αγώνα με τον Φαλανιακό (12/9) επέβαλε την ποινή αποκλεισμού 1 αγωνιστικής (την εξέτισε)
  • Για την ίδια ως άνω αιτία επέβαλε την ποινή του αποκλεισμού 1 αγωνιστικής στον αξιωματούχο της ομάδας Α.Ο. Μαυροβουνίου κ. Δημήτριο Μπάγκα, αφού αναγράφηκε στις παρατηρήσεις του διαιτητή του αγώνα με αντίπαλο την ομάδα Αναγέννηση Φαρσάλων (13/9).
  • Στον αξιωματούχο της ομάδας Θερμαϊκός Στομίου κ. Βασ. Γιακουβή, για τη συμπεριφορά του μετά τη λήξη του αγώνα με την Πελασγιώτιδα (6/9), επέβαλε την ποινή αποκλεισμού των 20 ημερών (μέχρι την 7/10).

 

ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

 

ΠΛΙΑΓΚΑΣ Δ., Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ (εξέτισε την ποινή του)

ΘΕΟΧΑΡΙΔΗΣ Φ., Ολυμπιακός Χειμαδίου, τελευταίος αμυνόμενος, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Β., Αναγέννηση Φαρσάλων, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΜΑΡΓΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ Θ., Δόξα Υπέρειας, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΔΗΜΕΡΑΣ Α., Θερμαϊκός Στομίου, υβριστική συμπεριφορά μετά τη λήξη αγώνα, αποκλεισμός 30 ημερών

 

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 17/9/2015

 

ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΣΩΜΑΤΕΙΑ

 

  • Στην ομάδα Δόξα Βλαχογιαννίου, για τη συμπεριφορά αξιωματούχου της μετά τη λήξη του αγώνα με τον Αετό Αμυγδαλέας (13/9), επέβαλε την ποινή της έγγραφης επίπληξης.
  • Στην ομάδα Ηρακλής Λάρισας επέβαλε την ποινή της έγγραφης επίπληξης για τη συμπεριφορά του προπονητή της στον αγώνα με τη Δάφνη Γλαύκης ((23/9)

 

ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ

 

  • Στον αξιωματούχο της ομάδας Δόξα Βλαχογιαννίου κ. Αντ. Στεργιούλα επέβαλε την ποινή του10ήμερου αποκλεισμού (μέχρι την 4/10), για τη συμπεριφορά του μετά τη λήξη του αγώνα με τον Αετό Αμυγδαλέας (13/9).
  • Στον προπονητή της ομάδας Ηρακλής Λάρισας κ. Νικ. Αργυρούλη, επέβαλε την ποινή του 20ήμερου αποκλεισμού (μέχρι την 14/10), για τη συμπεριφορά του στον αγώνα με τη Δάφνη Γλαύκης (23/9).
  • Στον προπονητή της ομάδας Ηρακλής Χάλκης κ. Σπ. Μούτσιο επέβαλε την ποινή του αποκλεισμού για 1 αγωνιστική, για τη συμπεριφορά του στον αγώνα με τον Φιλοκτήτη Μελιβοίας (22/9).
  • Στον αξιωματούχο της ομάδας Αβέρωφ Λάρισας κ. Θ. Γκουτσιούδη επέβαλε την ποινή αποκλεισμού 1 αγωνιστικής, για τη συμπεριφορά του στον αγώνα με τον Αετό Αμυγδαλέας (23/9).
  • Στον προπονητή της ομάδας Αετός Αμυγδαλέας κ. Δημ. Δανιλούλη, επέβαλε την ποινή αποκλεισμού για 1 αγωνιστική, για τη συμπεριφορά του στον αγώνα με τον Αβέρωφ Λάρισας (23/9).

 

ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

 

ΤΣΑΠΡΑΖΗΣ Κ., Βούναινα, βίαιο μαρκάρισμα, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΣ Γ., Ηρακλής Χάλκης, εξύβριση διαιτητή, 4 αγωνιστικές και 40 ευρώ

Τελευταια ΝΕΑ

To Top