Πειθαρχικό

Αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής στη συνεδρίαση της 22 Οκτωβρίου 2015

Συνεδρίασε χθες το βράδυ, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων και αφού εξέτασε τις παρατηρήσεις των διαιτητών των αγώνων του περασμένου Σαββατοκύριακου και της περασμένης Τρίτης και Τετάρτης, πήρε τις παρακάτω αποφάσεις και επέβαλε τις εξής ποινές:

ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΣΩΜΑΤΕΙΑ

  • Στην ομάδα Λάρισα 2012, για τη συμπεριφορά οπαδού της και του προπονητή της μετά τη λήξη του αγώνα της 14/10 με τη Δόξα Ραχούλας, επέβαλλε χρηματική ποινή 150 ευρώ
  • Στην ομ΄δα Φιλοκτήτης Μελιβοίας για τη συμπεριφορά αξιωματούχου της μετά τη λήξη του αγώνα της 14/10 με τη Δόξα Αργυροπουλίου, επέβαλλε την ποινή της Έγγραφης επίπληξης
  • Στην ομάδα Δολιχιακός για τη συμπεριφορά οπαδών του μετά τη λήξη του αγώνα της 14/10 με την Ολύμπικ/Νέες Καρυές, επέβαλλε χρηματική ποινή 70 ευρώ.

ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗ ΜΗ ΔΙΕΞΑΧΘΕΝΤΑ ΑΓΩΝΑ

Η ομάδα Χαραυγή κρίθηκε υπαίτια της μη τέλεσης του αγώνα Χαραυγή – Μαυροβούνι την 17/10, αφού δεν παρουσιάστηκε στο γήπεδο και χάνει τον συγκεκριμένο αγώνα με 0-3 τέρματα. Επίσης της αφαιρούνται 2 βαθμοί από τον βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου και άλλοι 2 βαθμοί από τη βαθμολογία του πρωταθλήματος που θα αγωνίζεται την ποδοσφαιρική περίοδο 2016 – 2017. Τέλος, στην υπαίτια της μη διεξαγωγής του αγώνα ομάδα επιβλήθηκε χρηματική ποινή 50 ευρώ.

 

ΠΟΙΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ

  • Στον προπονητή της ομάδας Λάρισα 2012 κ. Θεόδωρο Στεργιάδη για τη συμπεριφορά του μετά τη λήξη του αγώνα της 14/10 με τη Δόξα Ραχούλας, επέβαλλε έγγραφη επίπληξη.
  • Στον αξιωματούχο της ομάδας Φιλοκτήτης Μελιβοίας κ. Απόστολο Τόλιο, για τη συμπεριφορά του μετά τη λήξη του αγώνα της 14/10 με τη Δόξα Αργυροπουλίου, επέβαλλε την ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 20 ημέρες.
  • Στον προπονητή της ομάδας Αετός Αμυγδαλέας κ. Δημ. Δανιλούλη για έντονη και συνεχιζόμενη διαμαρτυρία στον αγώνα της 18/10 με την ομάδα Αχιλλέας Φαρσάλων, επέβαλλε την ποινή αποκλεισμού 1 αγωνιστικής και 10 ευρώ πρόστιμο (υπότροπος)
  • Στους προπονητές των ομάδων Αναγέννηση Φαρσάλων κ. Νικ. Θεοχαρόπουλο, Ακαδημίας Τυρνάβου κ. Νικ. Κεχαγιά και Ολύμπου Πυθίου κ. Γεώργ. Διδασκάλου. Για έντονη και συνεχιζόμενη διαμαρτυρία στη διάρκεια των αγώνων των ομάδων τους το περασμένο Σαββατοκύριακο, επέβαλλε ποινή αποκλεισμό 1 αγωνιστικής.

ΠΟΙΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ

ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ Λ., ΠΟΕ, παρεμπόδιση προφανούς ευκαιρίας, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΜΗΤΑΛΟΥΛΗΣ Α., Δόξα Ραχούλας, εξύβριση διαιτητή, 4 αγωνιστικές και 40 ευρώ

ΦΛΩΡΟΣ Π., Λάρισα 2012, εξύβριση διαιτητή + αρχηγός, 5 αγωνιστικές και 50 ευρώ

ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ Χ., Νεάπολη Λάρισας, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΚΑΜΑΓΙΑΝΝΗΣ Γ., Ροδιακός, βιαιοπραγία κατά διαιτητή + βιαιοπραγία κατά βοηθού διαιτητή + εξύβριση διαιτητή, 17 αγωνιστικές και 170 ευρώ

ΤΣΙΑΜΠΑΣ Β., Αναγέννηση Φαρσάλων, 2η κίτρινη + εξύβριση διαιτητή, 5 αγωνιστικές και 50 ευρώ

ΖΗΣΟΠΟΥΛΟΣ Η., Νίκη Κρήνης, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΜΠΑΛΑΟΥΡΑΣ Α., Όλυμπος Πυθείου, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

Τελευταια ΝΕΑ

To Top