Πειθαρχικό

Αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής στη συνεδρίαση της 19 Νοεμβρίου 2015

Συνεδρίασε χθες το βράδυ, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων, με παρόντα τα μέλη της δικηγόρους κ.κ. Μάριο Σπυράτο, Κων. Κουτσογιάννη και την Ελένη Πολύζου και αφού εξέτασε τις παρατηρήσεις των διαιτητών των αγώνων του περασμένου Σαββατοκύριακου, πήρε τις παρακάτω αποφάσεις και επέβαλε τις εξής ποινές:

 

ΠΟΙΝΕΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ – ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ

  • Στον εκπρόσωπο της ομάδας Απόλλων Βρυσιών κ. Χρήστο Καρασάββα, για έντονη διαμαρτυρία στον αγώνα της 14/11/2015 με τον Ολυμπιακό Χειμαδίου, επέβαλλε την ποινή του αποκλεισμού για 1 αγωνιστική
  • Στον εκπρόσωπο της ομάδας Νέες Καρυές/Ολύμπικ κ. Γεώργιο Σκαφίδα, για έντονη διαμαρτυρία στον αγώνα της 14/11/2015 με τον Παναγροτικό, , επέβαλλε την ποινή του αποκλεισμού για 1 αγωνιστική
  • Στον προπονητή της ομάδας Άρης Κουλουρίου κ. Γεώργιο Τσιάρα, για έντονη διαμαρτυρία στον αγώνα της 14/11/2015 με την Πελασγιώτιδα, επέβαλλε την ποινή του αποκλεισμού για 1 αγωνιστική.

ΔΙΑΚΟΠΗ ΑΓΩΝΑ

Η Επιτροπή δέχθηκε την ένσταση αντικανονικής διακοπής του αγώνα Νίκη Μιχαήλ – Όλυμπος Πυθίου, που υπέβαλε η φιλοξενούμενη ομάδα και αποφάσισε τη συνέχιση του εν λόγω αγώνα από το χρονικό σημείο της διακοπής του, με το σκορ και τις συνθήκες αγώνα που υπήρχαν κατά το χρονικό σημείο της διακοπής.

ΔΕΚΤΗ ΕΝΣΤΑΣΗ ΠΛΑΣΤΟΠΡΟΣΩΠΙΑΣ

Η Επιτροπή δέχθηκε την ένσταση πλαστοπροσωπίας που υπέβαλε η ομάδα Φαλανιακός, σε βάρος της ομάδας Αμπελωνιακός στον μεταξύ τους αγώνα (Εφηβικό πρωτάθλημα). Κατακύρωσε τον αγώνα με σκορ 3-0 υπέρ του Φαλανιακού και αφαιρεί από την ομάδα του Αμπελωνιακού 5 βαθμούς από τη βαθμολογία του τρέχοντος εφηβικού πρωταθλήματος και της επιβάλλει χρηματική ποινή 100 ευρώ, εφαρμόζοντας την αρχή της αναλογικότητας, την οποία θεωρεί υπερκείμενο κανόνα Δικαίου, σε σχέση με την οποιαδήποτε προκήρυξη πρωταθλημάτων και η οποία έρχεται σε αντίθεση με αυτή.

ΠΟΙΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ

ΠΡΙΦΤΙ Φ., Αετός Αμυγδαλέας, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΔΕΣΠΟΠΟΥΛΟΣ Ι., Προοδευτική Ανάβρας, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΑΡΓΥΡΑΚΟΥΛΗΣ Β., Δόξα Ραχούλας, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΓΟΥΡΓΙΩΤΗΣ Κ., Μελιβοιακός, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΜΗΤΣΙΑΚΟΣ Α., Αστέρας Μελισσοχωρίου, εξύβριση αντιπάλου, 2 αγωνιστικές και 20 ευρώ

ΚΑΨΑΛΗΣ Χ., Λύκοι Λάρισας, βιαιοπραγία κατά αντιπάλου, 3 αγωνιστικές και 30 ευρώ

DALIPI M., Χείμαρρος Μαρμαρίνης, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΠΑΛΙΟΤΖΗΚΑΣ Π., Άγιος Θωμάς, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΚΟΥΤΣΟΘΕΟΔΩΡΟΥ Δ., Κεραυνός Δρυμού, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΣΙΑΜΑΤΡΑΣ Β., Όλυμπος Πυθείου, βιαιοπραγία κατά διαιτητή + εξύβριση διαιτητή. 12 αγωνιστικές και 120 ευρώ

ΗΛΙΑΔΗΣ Σ., Αετός Αετολόφου, βίαιο μαρκάρισμα, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

Τελευταια ΝΕΑ

To Top