Πειθαρχικό

Αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής στη συνεδρίαση της 17 Δεκεμβρίου 2015

Συνεδρίασε σήμερα το βράδυ στα γραφεία της Ένωσης η Πειθαρχική Επιτροπή, με παρόντα 3 μέλη της, δικηγόρους κ.κ.  Μάριο Σπυράτο, Κων. Κουτσογιάννη και την Ελένη Πολύζου και αφού εξέτασε τις παρατηρήσεις των διαιτητών στα φύλλα αγώνων που διεξήχθηκαν  το περασμένο Σαββατοκύριακο  επέβαλε τις παρακάτω αναφερόμενες ποινές:

 

ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ

 

  • Στον προπονητή του Αχιλλέα Φαρσάλων κ. Δημ. Παραφέστα για τη συμπεριφορά του κατά τη διάρκεια του αγώνα της 13/12/2015 με την Αναγέννηση Καλοχωρίου, επέβαλε την ποινή αποκλεισμού 20 ημερών (από 18/12 έως 6/1/2016)
  • Στον προπονητή της ομάδας Π.Ο.Ελασσόνας κ. Γεώργιο Καλτέκη, για έντονη διαμαρτυρία στον αγώνα της 13/12/2015 με τον Αετό Μακρυχωρίου, επέβαλε την ποινή αποκλεισμού 1 αγωνιστικής και χρηματική ποινή 10 ευρώ (υπότροπος).
  • Στον εκπρόσωπο του Φαλανιακού κ. Αστέριο Αμανατίδη για έντονη διαμαρτυρία στον αγώνα της 13/12/2015 με τον Απόλλων Λάρισας, επέβαλε την ποινή αποκλεισμού 1 αγωνιστικής.

ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ

  • Στην ομάδα Αχιλλέας Φαρσάλων για τη συμπεριφορά του προπονητή της κατά τη διάρκεια του αγώνα της 13/12/2015 με την Αναγέννηση Καλοχωρίου επέβαλε την ποινή της έγγραφης επίπληξης.
  • Στην ομάδα Πανιώνιος Λάρισας για τη συμπεριφορά οπαδών της κατά τη διάρκεια του αγώνα της 12/12/2015 με το Μαυροβούνι, επέβαλε την ποινή της αυστηρής έγγραφης επίπληξης. Επίσης, στην ίδια ομάδα επέβαλε τη χρηματική ποινή των 50 ευρώ, αφού στον παραπάνω αγώνα είχε 2 αποβολές παικτών της (παράβαση του άρθρου 16 του Π.Κ.)
  • Στην ομάδα Γεωργάκης Ολύμπιος Λιβαδίου επέβαλε τη χρηματική ποινή των 50 ευρώ, αφού στον αγώνα της 13/12/2015 με τον Όλυμπο Πυθίου, είχε 2 αποβολές παικτών της (παράβαση του άρθρου 16 του Π.Κ.)

ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΕΞΗΧΘΗ

Η Πειθαρχική Επιτροπή έκρινε σαν υπαίτια της μη διεξαγωγής του αγώνα Δόξα Ραχούλας – Απόλλων Βρυσιών της 12/12/2015, τη φιλοξενούμενη ομάδα που δεν προσήλθε να αγωνιστεί και κατακύρωσε τον μη διεξαχθέντα αγώνα υπέρ της ομάδας Δόξα Ραχούλας με 3-0 τέρματα. Στην ομάδα Απόλλων Βρυσιών επέβαλε αφαίρεση 2 βαθμών από τη βαθμολογία του τρέχοντος πρωταθλήματος και -2 βαθμούς από τη βαθμολογία του πρωταθλήματος στην κατηγορία που θα αγωνίζεται στην ποδοσφαιρική περίοδο 2015 – 2016, ενώ της επέβαλε και χρηματική ποινή 50 ευρώ.

 

ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

 

ΚΑΡΑΚΑΝΟΣ Δ., Δαμασιακός, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΨΩΜΟΛΙΑΣ Π., Αστραπή Ν. Πολιτείας, εξύβριση διαιτητή, 4 αγωνιστικές και 40 ευρώ

ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΗΣ Κ., Βούναινα, εξύβριση διαιτητή, 4 αγωνιστικές και 40 ευρώ

ΓΚΑΛΜΠΟΓΚΙΝΗΣ Γ., Λύκοι Λάρισας, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΚΩΣΤΑΡΕΛΛΟΣ Θ., Μελία, εξύβριση αντιπάλου, 2 αγωνιστικές και 20 ευρώ

ΓΟΥΡΝΑΡΗΣ Π., Κιλελέρ, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΚΙΤΣΑΣ Ι., Πανιώνιος, παρεμπόδιση προφανούς ευκαιρίας, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΚΙΤΣΑΣ Γ., Πανιώνιος, βίαιο μαρκάρισμα, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΚΟΛΟΜΗΤΡΟΥΣΗΣ Σ., Άρης Κουλουρίου, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΜΕΤΑΞΙΩΤΗΣ Γ., Γεωργάκης Ολύμπιος, 2η κίτρινη και εξύβριση διαιτητή, 5 αγωνιστικές και 50 ευρώ

ΚΑΨΑΛΗΣ Α., Γεωργάκης Ολύμπιος, εξύβριση διαιτητή (Αρχηγός), 5 αγωνιστικές και 50 ευρώ

ΚΑΡΑΤΟΛΙΑΣ Γ., Ζωοδόχος Πήγή, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΧΑΛΚΙΑΣ Α., Προοδευτική Ανάβρας, βιαιοπραγία κατά αντιπάλου, 3 αγωνιστικές και 30 ευρώ

 

Διευκρινίζεται ότι οι παραπάνω αναφερόμενες ποινές που επιβάλλει η Πειθαρχική Επιτροπή, αφορούν παραπτώματα ποδοσφαιριστών που αποβλήθηκαν από τους διαιτητές στους αγώνες του περασμένου Σαββατοκύριακου. Στο ποινολόγιο των ποδοσφαιριστών, υπάρχει η πιθανότητα, ποινές ποδοσφαιριστών να αυξάνονται, λόγω υποτροπής τους στη διάρκεια της ποδοσφαιρικής περιόδου. Δεν θεωρούνται υπότροποι όσοι ποδοσφαιριστές έχουν τιμωρηθεί κατά το παρελθόν με ποινή 1 αγωνιστικής.

Τελευταια ΝΕΑ

To Top