Πειθαρχικό

Αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής στη συνεδρίαση της 4 Φεβρουαρίου 2016

Συνεδρίασε χθες το βράδυ στα γραφεία της Ένωσης η Πειθαρχική Επιτροπή, με παρόντα 3 μέλη της,  κ.κ. Μάριο Σπυράτο, Κων. Κουτσογιάννη και Ελένη Πολύζου και αφού εξέτασε τις παρατηρήσεις των διαιτητών στα φύλλα αγώνων που διεξήχθηκαν  το περασμένο Σαββατοκύριακο και την περασμένη Τετάρτη,  επέβαλε τις παρακάτω αναφερόμενες ποινές:

 

ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΣΩΜΑΤΕΙΑ – ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ

 

  • Στον εκπρόσωπο του Φαλανιακού κ. Αστέριο Αμανατίδη, για έντονη διαμαρτυρία στον αγώνα της 31/1 με την Αστραπή Νέας Πολιτείας, επέβαλε ποινή αποκλεισμού 1 αγωνιστικής και χρηματική ποινή 10 ευρώ (υπότροπος).
  • Στον προπονητή της Αναγέννησης Φαρσάλων κ. Νικ. Θεοχαρόπουλο, για έντονη διαμαρτυρία στον αγώνα της 30/1 με τη Δόξα Υπέρειας, επέβαλε ποινή αποκλεισμού 1 αγωνιστικής
  • Στον προπονητή του Τοξότη Λάροσας κ. Χρ. Γκάτα, για έντονη διαμαρτυρία στον αγώνα της 31/1 με τη Δόξα Βαλανίδας, επέβαλε ποινή αποκλεισμού 1 αγωνιστικής
  • Στον Μέγα Αλέξανδρο Χαλκιάδων για «κακή συμπεριφορά» (άρθρο 16 του Π.Κ. – είχε 2 αποβολές παικτών) στον αγώνα της 30/1με τον Άρη Διλόφου, επέβαλε χρηματική ποινή 50 ευρώ
  • Στον Κεραυνό Δρυμού/ΑΠΟΕΛ (εφηβικό), ο οποίος παρουσιάστηκε στον αγώνα της 31/1 με τον Π.Ο. Ελασσόνας με λιγότερους από 9 παίκτες, επέβαλε την ποινή της απώλειας του εν λόγω αγώνα με τέρματα 3-0 υπέρ της αντιπάλου του. Επίσης του αφαίρεσε 2 βαθμούς από το τρέχον πρωτάθλημα και 2 βαθμούς από τη βαθμολογία του πρωταθλήματος της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.
  • Στον Όλυμπο Αιγάνης, ο οποίος δεν κατήλθε να αγωνιστεί στον αγώνα της 30/1 με τον Αετό Αετολόφου, επέβαλε την ποινή της απώλειας του εν λόγω αγώνα με τέρματα 3-0 υπέρ της γηπεδούχου ομάδας. Επίσης του αφαίρεσε 2 βαθμούς από τη βαθμολογία του τρέχοντος πρωταθλήματος και άλλους 2 από τη βαθμολογία του πρωταθλήματος της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, ενώ δεν του επέβαλε χρηματική ποινή, λόγω συνδρομής λόγων ανωτέρας βίας.

 

ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

 

ΤΖΟΥΜΑΚΑΣ Δ., Δαμασιακός, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΦΑΡΜΑΚΑΣ Ν., Σ.Σ. Ραψάνης, βίαιο μαρκάρισμα, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΤΣΑΠΡΑΖΗΣ Κ., Βούναινα, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΚΑΨΑΛΗΣ Χ., Λύκοι Λάρισας, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΠΑΤΣΙΟΥΡΑΣ Ι., Αναγέννηση Φαρσάλων, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΑΝΔΡΕΑΚΗΣ Ι., Κοιλάδα, εξύβριση των Θείων, 4 αγωνιστικές και 40 ευρώ

KOTOLLOJHI J., Άγιος Θωμάς, βίαιο μαρκάρισμα, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΒΑΡΕΛΑΣ ΗΛΙΑΣ, Ναρθάκι, παράβαση του άρθρου 25 του Πειθαρχικού Κώδικα, αποκλεισμός 8 μηνών

ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ Θ., Φλόγα Ευαγγελισμού, παρεμπόδιση προφανούς ευκαιρίας, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΨΥΡΡΑΣ Χ., Μ. Αλέξανδρος Χαλκιάδων, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΤΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ Α., Μ. Αλέξανδρος Χαλκιάδων, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΚΑΡΑΛΕΥΘΕΡΗΣ Π., Νίκη Κρήνης, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΚΙΟΣ Σ., Πελασγιώτιδα, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ (αγώνας της 3/2)

 

Διευκρινίζεται ότι οι παραπάνω αναφερόμενες ποινές που επιβάλλει η Πειθαρχική Επιτροπή, αφορούν παραπτώματα ποδοσφαιριστών που αποβλήθηκαν από τους διαιτητές στους αγώνες του περασμένου Σαββατοκύριακου. Στο ποινολόγιο των ποδοσφαιριστών, υπάρχει η πιθανότητα, ποινές ποδοσφαιριστών να αυξάνονται, λόγω υποτροπής τους στη διάρκεια της ποδοσφαιρικής περιόδου. Δεν θεωρούνται υπότροποι όσοι ποδοσφαιριστές έχουν τιμωρηθεί κατά το παρελθόν με ποινή 1 αγωνιστικής.

Τελευταια ΝΕΑ

To Top