Πειθαρχικό

Αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής στη συνεδρίαση της 23 Απριλίου 2015

Συνεδρίασε χθες το βράδυ στα γραφεία της Ένωσης η Πειθαρχική Επιτροπή, με παρόντα 3 μέλη της, δικηγόρους κ.κ. Μάριο Σπυράτο, Κων. Κουτσογιάννη και Δήμητρα Φροξυλιά και αφού εξέτασε τις παρατηρήσεις των διαιτητών στα φύλλα αγώνων που διεξήχθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο επέβαλε τις παρακάτω αναφερόμενες ποινές:

ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ

• Στον προπονητή της ομάδας Άγιος Θωμάς κ. Βασ. Κυριάκο και στον εκπρόσωπο της ομάδας Καλαρρύτες κ. Απ. Τατία, επέβαλλε αυτοδίκαια την ποινή απαγόρευσης εισόδου τους στους αγωνιστικούς χώρους για 1 αγωνιστική, αφού στους αγώνες των ομάδων τους το περασμένο Σαββατοκύριακο αποβλήθηκαν εκτός αγωνιστικών χώρων από τους διαιτητές για έντονη και συνεχιζόμενη διαμαρτυρία.
• Στον εκπρόσωπο της ομάδας Ελπίς Μεσοχωρίου κ. Αχ. Σλίκα, για τη συμπεριφορά του στον αγώνα της 19/4 με την Κοιλάδα, επέβαλλε την ποινή απαγόρευσης εισόδου του στους αγωνιστικούς χώρους για 1 αγωνιστική.

ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ

• Στην ομάδα Απόλλων Λάρισας για τη συμπεριφορά οπαδών του κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη του αγώνα της 15/4 με τη Δόξα Ραχούλας, επέβαλλε τη χρηματική ποινή των 50 ευρώ.

ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΕΞΗΧΘΗ

Η Πειθαρχική Επιτροπή έκρινε σαν υπαίτια της μη διεξαγωγής του αγώνα Κεραυνός Δρυμού – Πελασγιώτιδα, την 18/4/2015, τη γηπεδούχο ομάδα που δεν προσήλθε να αγωνιστεί (δήλωσε παραίτηση από το πρωτάθλημα) και κατακύρωσε τον μη διεξαχθέντα αγώνα υπέρ της ομάδας Πελασγιώτιδα +3 βαθμούς και 3-0 τέρματα. Στην ομάδα Κεραυνός Δρυμού επέβαλε αφαίρεση 2 βαθμών από τη βαθμολογία του τρέχοντος πρωταθλήματος και -2 βαθμούς από τη βαθμολογία του πρωταθλήματος στην κατηγορία που θα αγωνίζεται στην ποδοσφαιρική περίοδο 2015 – 2016.

ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

CICA K., Ακαδημία Τυρνάβου, 2η κίτρινη και εξύβριση διαιτητή, 5 αγωνιστικές και 50 ευρώ
ΦΛΩΡΟΣ Π., Λάρισα 2012, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΑΒΔΟΥΛΑΣ Β. Π., Ένωση Μελίας, εξύβριση διαιτητή, 4 αγωνιστικές και 40 ευρώ
ΘΕΟΧΑΡΙΔΗΣ Φ., Λαρισαϊκός, παρεμπόδιση προφανούς ευκαιρίας, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΣ Κ., Καλαρρύτες, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΣΟΛΩΜΟΣ Θ., Θύελλα Ελάτειας, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΓΚΡΙΖΟΣ Θ., Γεωργ. Ολύμπιος, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΦΟΥΝΤΑΣ Ν., Χυρετιακός, βιαιοπραγία κατά αντιπάλου, 3 αγωνιστικές και 30 ευρώ
ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ Γ., Εθνικός Ολύμπου, βιαιοπραγία κατά αντιπάλου, 3 αγωνιστικές και 30 ευρώ
ΑΓΓΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Δ., Νίκη Κρήνης, βιαιοπραγία κατά αντιπάλου, 3 αγωνιστικές και 30 ευρώ
ΜΑΛΛΙΟΣ Ν., Σταυραετός, βιαιοπραγία κατά αντιπάλου, 3 αγωνιστικές και 30 ευρώ

Διευκρινίζεται ότι οι παραπάνω αναφερόμενες ποινές που επιβάλλει η Πειθαρχική Επιτροπή, αφορούν παραπτώματα ποδοσφαιριστών που αποβλήθηκαν από τους διαιτητές στους αγώνες του περασμένου Σαββατοκύριακου. Στο ποινολόγιο των ποδοσφαιριστών, υπάρχει η πιθανότητα, ποινές ποδοσφαιριστών να αυξάνονται, λόγω υποτροπής τους στη διάρκεια της ποδοσφαιρικής περιόδου. Δεν θεωρούνται υπότροποι όσοι ποδοσφαιριστές έχουν τιμωρηθεί κατά το παρελθόν με ποινή 1 αγωνιστικής.

Τελευταια ΝΕΑ

To Top