Δελτια Τυπου

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΣΝΛ ΤΗΝ 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΣΝΛ ΤΗΝ 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Συνεδρίασε το ΔΣ της ΕΠΣΝ ΛΑΡΙΣΑΣ την Τρίτη 22 Αυγούστου 2017 και -μεταξύ άλλων- αποφάσισε τα ακόλουθα:

1. Επικύρωσε τις προκηρύξεις των πρωταθλημάτων, του κυπέλλου και των τμημάτων υποδομής. Ειδικότερα όσον αφορά το εφηβικό πρωτάθλημα αποφασίστηκε όπως κατά την περίοδο 2017-2018 επιτρέπεται η συμμετοχή ποδοσφαιριστών γεννηθέντων το 2001.

2. Αποφασίστηκε η σύναψη συμφωνίας και για την νέα περίοδο με το ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΟ όσον αφορά τα σωματεία της ευρύτερης περιοχής ΛΑΡΙΣΑΣ-ΤΥΡΝΑΒΟΥ-ΑΓΙΑΣ και για την περιοχή ΦΑΡΣΑΛΩΝ με τον φυσιοθεραπευτή κ. ΛΙΟΥΠΗ. Για την περιοχή της Ελασσόνας θα υπάρξει μια νεότερη επαφή των εντεταλμένων μελών του ΔΣ πριν ληφθεί η οριστική απόφαση, ενώ για την περιοχή της Αγιάς δεν επιτεύχθηκε συμφωνία με τον μοναδικό φυσιοθεραπευτή της περιοχής.

3. Από τις ομάδες που δεν θα δηλώσουν συμμετοχή σε κανένα από τα πρωταθλήματα της Ένωσης, αλλά επιθυμούν να μετάσχουν στα πρωταθλήματα υποδομών θα ζητηθεί η καταβολή παραβόλου ύψους 500ευρώ.

4. Μεταξύ 1 με 20 Σεπτεμβρίου θα κατατίθενται στην γραμματεία της Ένωσης τα απαραίτητα δικαιολογητικά των υποψηφίων προπονητών για την σχολή UEFA C που θα λειτουργήσει στην Λάρισα τον Νοέμβριο.

5. Προτάθηκε από την Τεχνική Επιτροπή η ανανέωση συνεργασίας με τον ενωσιακό προπονητή κ. Καμάκα Γεώργιο και η πρόσληψη του κ. Κυζιρίδη Κυριάκου. Η οριστική απόφαση θα ληφθεί κατά την προσεχή συνεδρίαση του ΔΣ.

6. Η Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΝΛ ορίστηκε να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30 Αυγούστου στο ξενοδοχείο ΔΙΟΝΥΣΟΣ και σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας θα επαναληφθεί την επομένη. Μετά το τέλος των διαδικασιών της συνέλευσης θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των πρωταθλημάτων Α και Α1 όπως επίσης και της πρώτης φάσης του κυπέλλου, στην οποία θα συμμετάσχουν μόνον σωματεία Β’ και Γ’ κατηγορίας.

7. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας δηλώσεων συμμετοχής στα πρωταθλήματα Α’ και Α1’ διαπιστώθηκε ότι δεν θα μετάσχει στην Α’ κατηγορία η Αναγέννηση Καλοχωρίου και στην Α1’ ο Α.Ο. Νέων Καρυών 2012. Κατόπιν αυτού καλούνται τα επιλαχόντα σωματεία Α.Ε. Βουναίνων και Α.Ο. Αμπελοκήπων αντίστοιχα να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017.

8. Αποφασίστηκε όπως κατά την νέα περίοδο η ΕΠΣΝΛ να μην εισπράττει ποσοστά από τους αγώνες που διευθύνουν οι διαιτητές στις διοργανώσεις της αλλά κατά το αντίστοιχο ποσό να υπάρξει μείωση του συνολικού εξοδολογίου που καταβάλλουν οι γηπεδούχες ομάδες. Κατά τον τρόπο αυτό θα υπάρξει επί της ουσίας επιστροφή προς τα σωματεία του παραβόλου συμμετοχής στο πρωτάθλημα που κατέβαλαν.

9. Κατόπιν αιτήματός τους παρέστη στη συνεδρίαση αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Λάρισας αποτελούμενη από τους κ.κ. Νεμπεγλέρα, Τσακμακίδη, Αλεξούλη Ν., Κορομηλά και Λυκοκώστα οι οποίοι έθεσαν ζητήματα συνεργασίας με το Δ.Σ. κατά την νέα περίοδο όπως και της τυπικής τήρησης των κανονισμών, κάτι που δεδομένα αποτελεί ακλόνητη πεποίθηση του ΔΣ της ΕΠΣΝΛ.

Αξιοσημείωτο είναι ότι στην συνεδρίαση κλήθηκαν και έλαβαν μέρος οι εκλεγέντες Αναπληρωματικοί Σύμβουλοι του ΔΣ, όπως θα γίνεται του λοιπού σε μόνιμη βάση.

Τελευταια ΝΕΑ

To Top