Μικτη Λαρισας

Βασίλεψε η «μικτή»….έτοιμη για τη 2η αγωνιστική με την ΕΠΣ Καρδίτσας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα η κοπή της βασιλόπιτας για τις μικτές ομάδες της ΕΠΣΝ Λάρισας, στο εστιατόριο ΜΑΛΛΙΩΡΑΣ.

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣΝ Λάρισας αφού ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία και καλή σταδιοδρομία στις αθλητικές και τις εκπαιδευτικές τους υποχρεώσεις, εξύμνησε τον προπονητή κ. Τσέτσιλα για το ήθος, την αμεροληψία, τις προπονητικές του ικανότητες αλλά και για τις παιδαγωγικές του δεξιότητες.

Στην εκδήλωση (πέραν του Προέδρου της ΕΠΣΝΛ κ. Μπουχλαριώτη Δ.) παρευρέθηκαν από το ΔΣ της ΕΠΣΝ Λάρισας  ο Προεδρος της Τεχνικής Επιτροπής κ. Γκρίμπας Α., το μέλος της Επιτροπής κ. Μερτζανιδης Κ.,  ο αναπληρωτής Πρόεδρος της ΕΠΣΝΛ κ. Γκουτζαμάνης Ι. και το μέλος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων κ. Μίχος Ν.

Ο Πρόεδρος ευχαρίστησε θερμά και τους χορηγούς των μικτών ομάδων οι οποίοι προσφέρουν τα μέγιστα για να έχουν οι ομάδες ότι χρειάζονται.
Συγκεκριμένα η ΕΠΣΝ Λάρισας θέλει να ευχαριστήσει την εταιρεία «πλακάκια ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ» για την πολυετή στήριξη της στις μικτές αλλά και την εταιρεία «ΜΑΛΛΙΩΡΑΣ» για το δείπνο που πρόσφερε στα μέλη των ομάδων με τα καλύτερα εδέσματα. Επιπλέον, η ΕΠΣΝ Λάρισας θέλει να καλωσορίσει στην οικογένεια της την εταιρεία «Delopoulos Trans». Ο όμιλος εταιρειών Delopoulos Trans είναι ο μέγας χορηγός των μικτών και μέσω της εταιρείας του SPORT TRAVEL οι ομάδες των μικτών θα πραγματοποιούν τις μετακινήσεις τους για όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια.

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣΝ Λάρισας κ. Μπουχλαριώτης παρουσίασε με την εκπρόσωπο της εταιρείας του ομίλου DELOPOULOS TRANS κα. Αγορογιάννη Α. τη νέα εμφάνιση των μικτών.

 

Στο τέλος της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκε και η κοπή της πίτας με τους τυχερούς να κερδίζουν από μια δωροεπιταγή για το κατάστημα αθλητικών ειδών Cougar. Στην ομάδα της Κ-16 τυχερός αναδείχθηκε ο KOYΠATΣIAPAΣ από την Πελασγιώτιδα ενώ στην Κ-14 ο ΓΔOYΠAΣ από τον Απόλλων Λάρισας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι των μικτών, ο κ. Τσέτσιλας Δημήτρης καλεί τους παρακάτω παίκτες της  Κ14 και Κ16 να βρίσκονται Τετάρτη 15/2/2023 και ώρα  10.30  (Κ14)   και  12.30 (Κ16) στα αποδυτήρια  του ΑΛΚΑΖΑΡ  για τους αγώνες  με την ΕΠΣ Καρδίτσας. Η ώρα έναρξης των αγώνων είναι  12.00 για την Κ14 και  14.30  για την Κ16  στο στάδιο  ΑΛΚΑΖΑΡ.

Κ 14
Καραστέργιος (Ακαδημία Τυρνάβου) Τενεκές, Μπουρντένας, Κανάκης, Ντάνας, Τοπουζίδης (Ατρόμητοι Θύελλα) Ζτούπης, Παπαδήμας, Τσανούκας,(Ηρακλής Λάρισας) Τζάρτας, Βασιλείου (Ερ.ΑΕΛ), Κούρτης, Ρακιτζόγλου (Νίκη Μιχαήλ) Θάνος Φιλιπ.(Τύρναβος 2005), Μπαντούλης (Παναγροτικός), Γδούπας (Απόλλων Λάρισας), Καλογιάννης (Δήμητρα Γιάννουλης), Ανυφαντής (Πελασγιώτιδα), Δέλλας ,Τσίντζηρας (Ολύμπικ)
Κ16
Μουλτσιάς, Δριστέλας (Οικονόμος Τσαριτσάνης) Γκανάτσας (Φαλανιακός) Τσιακμάκης, Δαλιός, Καραμάνης, Καγκελάρης, Παπαδάκος, Μαξακούλης (Αστραπή Ν.Πολιτείας) Κουτσαηλίας, Μεσσής, Νταφόπουλος, Πατζιατζής (Ηρακλής Λάρισας) Μπιώτης, Σαίτης, Τσιτσώνης (Ερ.ΑΕΛ) Κουπατσιάρας (Πελασγιώτιδα) Αρσένης, Δαούλας (Δήμητρα Γιάννουλης) Ραζακιάς (Ομόνοια)

Τελευταια ΝΕΑ

To Top