Εκδηλωσεις

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΠΣΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

Πραγματοποιήθηκε χτες το απόγευμα στο ξενοδοχείο Διόνυσος η Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΝ Λάρισας με κύρια θέματα τον Οικονομικό και Διοικητικό Απολογισμό του 2022.

Τη Συνέλευση άνοιξε ο Πρόεδρος της ΕΠΣΝ Λάρισας ο οποίος, αφού ενημέρωσε το σώμα ότι πλέον η ΓΣ εγκρίνεται από την ΓΓΑ και τα σωματεία που έχουν δικαίωμα να παρευρίσκονται πρέπει να είναι εγγεγραμμένα στο μητρώο, παρουσίασε τον Διοικητικό Απολογισμό στην πρώτη πλήρως αγωνιστική χρονιά μετά την αναστολή των πρωταθλημάτων λόγω του covid-19.

Όσον αφορά τις οικονομικές βοήθειες που παρείχε η ΕΠΣΝΛ προς τα σωματεία της σε αυτές περιλαμβάνονται οι δωρεάν δηλώσεις συμμετοχών, η εξισορρόπηση των εξοδολογίων των διαιτητών μέσω της κάλυψης της διαφοράς από την ίδια την Ένωση έτσι ώστε ακόμα και τα πιο απομακρυσμένα σωματεία να πληρώνουν τα ίδια οδοιπορικά με αυτά του αστικού ιστού καθώς και η δωρεάν παρουσία στα γήπεδα των παρατηρητών αγώνων.

Όσον αφορά τους διαιτητές, σημαντική είναι η προσπάθεια που γίνεται για βελτίωση μέσω συνεχούς επιμόρφωσης από τις εβδομαδιαίες εκπαιδευτικές συγκεντρώσεις αλλά και μέσω της προσθήκης δύο νέων μελών στην Επιτροπή Διαιτησίας.

Ο Πρόεδρος τέλος επεσήμανε το μοναδικό προνόμιο που παρέχει η ΕΠΣΝΛ προς τα σωματεία και το οποίο δεν υπάρχει σε καμία άλλη Ένωση πανελληνίως σχετικά με τις δωρεάν φυσικοθεραπείες αλλά και τη κάλυψη των εγχειρήσεων, ευχαριστώντας το κέντρο αποκατάστασης Animus για αυτή τη συνεργασία.

Στον οικονομικό απολογισμό ο κ. Μπουχλαριώτης επεσήμανε ότι από την πρώτη μέρα ανάληψης της Διοίκησης έχει ξεκινήσει συνεργασία με Ορκωτό Λογιστή για τον σωστό και αμερόληπτο έλεγχο των οικονομικών, ενώ στη συνέχεια παρουσιάστηκε η έκθεση της Επιτροπής από τον κ. Μωυσίδη Παναγιώτη Πρόεδρο της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Διοικητικός Απολογισμός 2022, Οικονομικός Απολογισμός 2022, Οικονομικός Προϋπολογισμός 2023 και Έκθεση Εξελικτικής Επιτροπής εγκρίθηκαν ομόφωνα.

Τα σωματεία από πλευρά τους στάθηκαν κυρίως στο θέμα του μητρώου της ΓΓΑ και αναφέρθηκαν στα θέματα διαιτησίας, τις αθλητικές εγκαταστάσεις αλλά και την ύπαρξη απινιδωτών στα γήπεδα.

Στο τέλος πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή βασιλόπιτας όπου τυχεροί αναδείχθηκαν οι ομάδες του ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005, ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ & ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων κ. Γρηγοριάδης πρότεινε στο σώμα να τηρηθεί στην επόμενη αγωνιστική ενός λεπτού σιγή για τα θύματα του σεισμού στην Τουρκία και την Σύρια, το οποίο έγινε δεκτό ομόφωνα.

Τελευταια ΝΕΑ

To Top