Νεα

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ – 4ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ – ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ 4-1

Κοίταξε τον πρωτοπόρο στα μάτια αλλά…
* ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΜΕ 4-1 ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ

Στην επίσημη αγωνιστική δράση επέστρεψε μετά από ένα μήνα ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, ο οποίος αγωνιζόμενος στο Πανθεσσαλικό κόντρα στον πρωτοπόρο Ολυμπιακό Βόλου στάθηκε καλά στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού αλλά στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης το ισχνό 2-1 μετατράπηκε (με αρκετή δόση τύχης…) σε 4-1, ένα σκορ που αδικεί την συνολική προσπάθεια των παικτών του Κώστα Κατσάρα.Το ζητούμενο, πλέον, για τους Τσαριτσανιώτες είναι να επιδείξουν την ίδια αγωνιστικότητα και με τους υπόλοιπους αντιπάλους τους, σε παιχνίδια όπου η βαθμολογική συγκομιδή θα είναι σαφώς πιο εφικτή.
Με δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες για τους φιλοξενουμένους ξεκίνησε ο αγώνας, καθώς στο 8′ ο Ντούφας πλάσσαρε από αριστερά ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι του Γιακουμή, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Γκαμπέτας από ευνοϊκή θέση δεν μπόρεσε να απειλήσει με σουτ (κατέληξε άουτ) τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων.
Στο 13′ το σκορ άνοιξε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτυ του Λώττα, ο οποίος αξιοποίησε την παράβαση που καταλογίστηκε σε σύγκρουση Νούσια – Σερζίνιο στα όρια της μεγάλης περιοχής, ενώ δώδεκα λεπτά αργότερα ο άλλοτε παίκτης του Δωτιέα Αγιάς εκτέλεσε κόρνερ και ο Ζγκούρη με κεφαλιά διαμόρφωσε το 2-0.
Στο 32′ καταλογίστηκε η “εσχάτη των ποινών” υπέρ του Οικονόμου, όταν σουτ του Καραλούλη αποκρούστηκε από το χέρι του Σαχινίδη και ψύχραιμος από τα 11 μέτρα ο Χάρης Μουλτσιάς μείωσε σε 2-1, που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.
Στην επανάληψη, το σκηνικό διατηρήθηκε απαράλλακτο μέχρι το 71′, με τους γηπεδούχους να βλέπουν ότι η νεανική ομάδα της Τσαριτσάνης παρά τις ελλείψεις της παρέμενε “μέσα” στο παιχνίδι, αποφασισμένη να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες της αναλογούσαν για ισοφάριση.Σε εκείνο το χρονικό σημείο, όμως, σε προσπάθεια του Περτζιόνι να απομακρύνει την μπάλλα, αυτή εξοστρακίστηκε βρίσκοντας το χέρι του και με υπόδειξη του β’ βοηθού δόθηκε νέο πέναλτυ, το οποίο εκτέλεσε ο Σερζίνιο γράφοντας το 3-1.
Το τελικό 4-1 σημειώθηκε στο 85′, όταν μετά από σέντρα του Μπουτζίκου και κόντρα στον Καλφούντζο, η μπάλλα “στρώθηκε” στον Καμπλιώνη που με σουτ από αριστερά την έστειλε στα δίχτυα του Νούσια.Αξιοσημείωτο είναι πως αυτή ήταν η δεύτερη φετινή εκτός έδρας ήττα των Τσαριτσανιωτών, με την πρώτη να έχει καταγραφεί ένα μήνα νωρίτερα στο ίδιο γήπεδο με αντίπαλο την συγκάτοικο της κορυφής Νίκη Βόλου.
Άριστη ήταν η διαιτησία του Κοζανίτη Σταύρου Τσιμεντερίδη και του συμπατριώτη του α’ βοηθού Θεόδωρου Τζουβάρα, ενώ ο δεύτερος Κώστας Σταφυλάς (Τρικάλων) ελέγχεται για την υπόδειξή του στο 71′.Με κίτρινη κάρτα παρατηρήθηκαν ο Κόλα (47′) των νικητών και οι Περτζιόνι (42′), Ντούφας (59′), Καλφούντζος (66′) των ηττηθέντων.Με την κάρτα αυτή, Περτζιόνι και Καλφούντζος συμπλήρωσαν τέσσερις και δεν θα αγωνισθούν εναντίον της Αναγέννησης Καρδίτσας.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Περικλής Αμανατίδης): Γιακουμής, Παπουτσογιαννόπουλος (34′ Σκοπελίτης), Μπουτζίκος, Λεάντρο Πίντο, Οικονομόπουλος, Ναζίμ, Σερζίνιο (81′ Καμπλιώνης), Κόλα, Σαχινίδης (73′ Φλίγκος), Λώττας (79′ Ρόκας), Ζγκούρη.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Κώστας Κατσάρας): Νούσιας, Καλφούντζος (90′ Καραγιάννης), Μπουμπουνάρας (80′ Δραχαλίβας), Περτζιόνι, Κουμπούρας, Τσάτσος, Χάμος, Καραλούλης (72′ Γανός), Μουλτσιάς (90′ Πίπιλας), Γκαμπέτας, Ντούφας.
* Πριν την έναρξη του αγώνα, η διοίκηση των γηπεδούχων ανακοίνωσε την απόκτηση του 31χρονου Παντελή Ριζογιάννη που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Δόξα Δράμας.
* Ένταση δημιούργησε στην διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου ο προπονητής τερματοφυλάκων του Ολυμπιακού Βόλου Γιάννης Ζαλαώρας, επιτιθέμενος φραστικά σε παίκτη του Οικονόμου αλλά παρενέβη “πυροσβεστικά” ο Περικλής Αμανατίδης, μετά την φυσιολογική αντίδραση του Κώστα Κατσάρα.
* Σε αρθροσκόπηση υποβλήθηκε ο επιθετικός του Οικονόμου Παναγιώτης Κατσαμάγκας και σύσσωμη η διοίκηση, η τεχνική ηγεσία και οι συμπαίκτες του τού απευθύνουν ευχές για ταχεία ανάρρωση και επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους.Παράλληλα, ευχαριστίες απευθύνονται στον ορθοπεδικό Γιώργο Μπασδέκη που πραγματοποίησε την επέμβαση.

Τελευταια ΝΕΑ

To Top