Δελτια Τυπου

Δελτίο Τύπου για το Δ.Σ. στην Επαρχία Φαρσάλων της Πέμπτης 21.11.19

Διοικητικό Συμβούλιο 21 Νοεμβρίου 2019, στην Επαρχία Φαρσάλων

Το Διοικητικό Συμβούλιο και προσωπικά ο Πρόεδρος της ΕΠΣΝ Λάρισας κ. Μπουχλαριώτης Δ. θέλουν να ευχαριστήσουν το νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Φαρσάλων κ. Εσκίογλου για την εγκάρδια υποδοχή και τη σοβαρότητα που αντιμετώπισε τα προβλήματα των τοπικών σωματείων όπως και τον πρόεδρο του ΟΠΑΚΠΑ Δ.Φ. και πρόεδρο της υγειονομικής επιτροπής της ΕΠΣ Λάρισας κ. Μπασαγιάννη Χ., τους αντιδημάρχους κ.κ. Κουκουλιό Σ. και Γκατζόγια Ν., τον επικεφαλής της παράταξης Ενωτική Δημοτική Πρωτοβουλία κ. Κων/νο Τύμπα, τους Δημοτικούς Συμβούλους κ.κ. Μπρόζο Κ. και Γκέβρο Γ. και τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού Αμπελιάς και Διοικητικό Σύμβουλο της ΕΠΣΝΛ κ. Μπανιά Π. για την άψογη φιλοξενία που πραγματοποίησαν στη διοίκηση της ΕΠΣΝ Λάρισας και στα σωματεία της.

Επιπλέον, θέλουν να ευχαριστήσουν τους εκπροσώπους των σωματείων του Αχιλλέα Φαρσάλων, του Ολυμπιακού Αμπελιάς, της Δόξας Υπέρειας, του Ναρθακίου, της Αναγέννησης Φαρσάλων, του Ατρόμητου Βαμβακούς, της Νίκης Κρήνης, της Ακαδημίας Αχιλλέως, της Θύελλας Βασιλή, του Μέγα Αλέξανδρου Χαλκιάδων και του Σταυραετού Σταυρού για την παρουσία τους στο Δ.Σ.

Η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ των εκπροσώπων του Δήμου, της διοίκησης της ΕΠΣΝ Λάρισας και των εκπροσώπων των σωματείων έγινε κάτω από πολύ καλές συνθήκες και συζητήθηκαν ουσιαστικά θέματα για τη βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων στην επαρχία Φαρσάλων όπως και για τρόπους εξοικονόμησης οικονομικών πόρων για να βοηθηθούν οι ομάδες.

Από τη πλευρά της η νέα δημοτική αρχή, αφού ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τις βελτιώσεις που έχουν γίνει ήδη στους αθλητικούς χώρους μέσα στους λίγους μήνες που βρίσκονται στη διοίκηση κατέγραψαν τα αιτήματα των ομάδων. Ενώ η διοίκηση της ΕΠΣΝ Λάρισας, μέσω του προέδρού της κ. Μπουχλαριώτη Δ., ανέπτυξε τις στρατηγικές κινήσεις της Ένωσης για να βοηθήσει τα σωματεία στους δύσκολους καιρούς που βιώνει η χώρα μας και ακόμα περισσότερο το τοπικό ποδόσφαιρο.

Με το πέρας του Διοικητικού Συμβουλίου όλοι οι συμμετέχοντες παρευρέθηκαν στο café KROUSTA, το οποίο ευχαριστούν για την άψογη φιλοξενία, όπου συνέχισαν τις συζητήσεις για το ποδόσφαιρο και όχι μόνο σε πιο χαλαρό και φιλικό ύφος.

Τελευταια ΝΕΑ

To Top