Δελτια Τυπου

Δελτίο Τύπου ΕΠΣΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

Η ΕΠΣΝ ΛΑΡΙΣΑΣ μετά τη θεομηνία που έπληξε το νομό Λάρισας αλλά και ολόκληρη τη Θεσσαλία, με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης ανακοινώνει ότι αναστέλλονται επ’ αόριστον οι διοργανώσεις της.

Με τις καταστροφές που έχουν επέλθει στις προσωπικές περιουσίες των συμπολιτών μας καθώς και αυτές των οδικών δικτύων, αθλητικών εγκαταστάσεων, ιματισμού και εξοπλισμού των αθλητικών σωματείων θα ήταν τουλάχιστον αφελές να οριστεί κάποια ημερομηνία για την επιστροφή στην ενεργό δράση.

Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αποτελεί πηγή άθλησης, ευχαρίστησης, διασκέδασης και πρέπει να διεξάγεται κάτω από ασφαλείς συνθήκες για να τηρείται το ευ αγωνίζεσθαι. Τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υφίστανται οι βασικές προϋποθέσεις για να ξεκινήσουμε το αγαπημένο μας άθλημα και πρέπει όλοι να κάνουμε υπομονή.

Θα παρακαλούσαμε όλους τους εμπλεκόμενους με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο (ποδοσφαιριστές, παράγοντες, προπονητές, διαιτητές, παρατηρητές και φιλάθλους) να έχουν υπομονή, να μην πιστεύουν σε Κασσάνδρες και να μην ακούν ψεύτικα σενάρια ή υποτιθέμενες αποφάσεις. Οποιαδήποτε ενημέρωση θα έρθει από επίσημη ανακοίνωση της ΕΠΣΝΛ μόλις καταλαγιάσει η κατάσταση.

Η Διοίκηση παρακολουθεί διακριτικά τις εξελίξεις των καταστάσεων και οποιαδήποτε απόφαση ληφθεί θα είναι με αποκλειστικό γνώμονα την ρεαλιστική εφαρμογή του προγράμματος για την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων και πάντα σε επικοινωνία με τα σωματεία της Ένωσής μας.

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣΝ Λάρισας κ. Μπουχλαριώτης είχε σύσκεψη με την Ε.Ε. της ΕΠΟ ενημερώνοντάς την για τα δεδομένα της περιοχής και αιτήθηκε την στήριξη προς τα σωματεία που έχουν πληγεί από την κακοκαιρία «Daniel».

Τελευταια ΝΕΑ

To Top