Εκδηλωσεις

Επίσκεψη του Πρόεδρου της ΕΠΟ κ. Μπαλτάκου στα γραφεία της ΕΠΣΝ Λάρισας

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε το Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022 ο Πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Μπαλτάκος στα γραφεία της ΕΠΣΝ Λάρισας υλοποιώντας την δέσμευσή του για συζητήσεις δια ζώσης με τις Ενώσεις σε όλη την Ελλάδα.

Στη συνάντηση από πλευράς ΕΠΣΝΛ παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της κ. Μπουχλαριώτης Δ., ο Γ.Γ. κ. Γκουτζαμάνης Ι., τα μέλη κ.κ. Γκρίμπας Α., Μερτζανίδης Κ., Γρηγοριάδης Ε., Καρκατσέλας Δ., Στεργιούλας Α., ο Πρόεδρος της Πειθαρχικής Επιτροπής κ. Κουτσογιάννης Κ. και το μέλος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων κ. Μίχος Ν. Προσκεκλημένοι από τον Πρόεδρο της ΕΠΣΝΛ ήταν και οι εκπρόσωποι των ομάδων του Νομού της Superlaegue2 και της Γ’ Εθνικής.  Από πλευράς ΠΑΕ ΑΕΛ παρέστησαν, οι πρόεδρος και αντιπρόεδρος, κ.κ. Αχιλλέας και Γιάννης Νταβέλης, από πλευράς ΠΑΕ Απόλλωνα Λάρισας ο κ.Μιχάλης Μπίζιος, από την ΠΑΕ Ηρακλής Λάρισας ο πρόεδρος κ. Λάμπρος Ιωακείμ,  ενώ το παρόν από την Γ’ Εθνική έδωσε ο ΠΟΕ, δια του προέδρου του κ.Χατζηβασίλη.

Στην ομιλία του ο κ. Μπαλτάκος αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα που αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο που αποτελεί πυλώνα του αθλήματος. Ενημέρωσε για τις επιχορηγήσεις που θα καταβληθούν από την ΕΠΟ στις Ενώσεις μετά και από την παύση της επιτροπείας από την UEFA, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε για το φλέγον θέμα του Μητρώου της ΓΓΑ για το οποίο μπορεί να υποχώρησε για αρχή η ΕΠΟ αλλά δεν θα σταματήσει τον αγώνα για κατάργηση του εκδηλώνοντας έμπρακτα τη συμπαράστασή της στα σωματεία της Δωδεκανήσου που προσέφυγαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά της συνταγματικότητας  του σχετικού νόμου.

Τέλος, εκδήλωσε την επιθυμία του να συμβάλλει, μετέχοντας σε οποιαδήποτε σχετική πρωτοβουλία προς την κατεύθυνση της δημιουργίας Ενωσιακού γηπέδου στη Λάρισα.

Τελευταια ΝΕΑ

To Top