Εκδηλωσεις

Επιτυχημένο το 1st “Hello Football Friend”

Η Λάρισα έπαιξε μπάλα από νωρίς το πρωί του Σαββάτου, στη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου «Hello Football Friend».

Οι ακαδημίες ποδοσφαίρου όλου του νομού παρευρέθηκαν στην κεντρική πλατεία της Λάρισας και διαγωνίστηκαν σε ένα τουρνουά ποδοσφαίρου, πολύ διαφορετικό από τα συνηθισμένα.

Η πρωτόγνωρη αυτή εκδήλωση του ποδοσφαίρου πραγματοποιήθηκε σε ένα ειδικά διαμορφωμένο γήπεδο που στήθηκε για τις ανάγκες της διοργάνωσης και αποτέλεσε πόλο έλξης για εκατοντάδες πολίτες, οι οποίοι παρακολούθησαν τις προσπάθειες των μικρών ποδοσφαιριστών.

Η ΕΠΣΝ Λάρισας θέλει να ευχαριστήσει την ΕΠΟ για τη συνδιοργάνωση και για την παραχώρηση του αθλητικού υλικού. Επιπλέον, η εκδήλωση δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί χωρίς τη συνδρομή στο οργανωτικό αλλά και εκτελεστικό κομμάτι της ΠΑΕ ΑΕΛ αλλά και του Δήμου Λαρισαίων.
Ο σκοπός της εκδήλωσης ήταν αφιερωμένος στην κοινωνική διάσταση του Αθλήματος του ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, μέσω της οποίας προάγονται στα μικρά παιδιά οι αξίες της συμμετοχής, της ισότητας και του Ευ Αγωνίζεσθαι.

Στη διοργάνωση παρευρέθηκαν ο πρόεδρος της ΕΠΣΝ Λάρισας, Δημήτρης Μπουχλαριώτης, ο δήμαρχος Λαρισαίων, Απόστολος Καλογιάννης, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αχιλλέας Νταβέλης κι ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ, Γιάννης Γκίνης οι οποίοι χαιρέτησαν αυτή την πρωτοβουλία που έχει έντονη κοινωνική προέκταση, καθώς απευθύνεται σε παιδιά.

Επιπλέον την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία ο βουλευτής κος. Κόκκαλης, δημοτικοί σύμβουλοι, περιφερειακοί σύμβουλοι και άνθρωποι του αθλητισμού και των τεχνών.

Η ΕΠΣΝ Λάρισας θέλει να ευχαριστήσει ιδιαιτέρως τα μέλη του ΕΚΑΒ αλλά και την Εθελοντική Ομάδα Διάσωσης & Υγειονομικών Αποστολών που παρείχαν ανιδιοτελώς την υγειονομική κάλυψη της διοργάνωσης, όπως επίσης και το ΙΕΚ Όμηρος του οποίου οι σπουδαστές ανέλαβαν το face painting των παιδιών που παίζανε ή επισκέφθηκαν το τουρνουά.

Επίσης θέλει να ευχαριστήσει τους διαιτητές κ.κ. Μπασινό, Ντελέζο, Αναγνωστόπουλου, Κοσμέτου και Μπαλτζή για την ανιδιοτελή προσφορά τους στο τουρνουά.Τέλος, η ΕΠΣΝ Λάρισας θέλει να ευχαριστήσει την επιχείριση τυροκομικών Γραβάνης η οποία ήταν χορηγός της εκδήλωσης και προσέφερε σε όλους τους ποδοσφαιριστές σοκολατούχα γάλατα της εταιρείας του.

 

Μετά τις 12 το μεσημέρι στην πλατεία της πόλης βρέθηκαν και οι συνδιοργανωτές της εκδήλωσης, οι εκπρόσωποι των οποίων “έπαιξαν μπάλα” και εξήραν την πρωτοβουλία αυτή. Ειδικότερα ο Πρόεδρος της ΕΠΣΝΛ ανέφερε: «Το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο τα όσα τοξικά ακούγονται, αλλά είναι ο βασιλιάς των σπορ και βρίσκεται στις καρδιές όλων των Ελλήνων», ενώ ο ο Δήμαρχος Λαρισαίων επισήμανε ότι ο αθλητισμός και δη το ποδόσφαιρο είναι σοβαρό και καθοριστικό κομμάτι στην κοινωνία και αποτελεί τον καλύτερο τρόπο ώστε να ξεκόψουμε τα παιδιά μας από τα τάμπλετ και τις τηλεοράσεις.

«Επενδύουμε στις ακαδημίες, επενδύουμε στις νέες ηλικίες και στο ποδόσφαιρο για μία καλύτερη κοινωνία και για τις αθλοπαιδιές που τόσο χρειαζόμαστε», σημείωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ, στον χαιρετισμό του υπογραμμίζοντας πως τα τμήματα υποδομής είναι ψηλά στη λίστα των «βυσσινί» από τη στιγμή που ανέλαβε η νέα διοίκηση.

Τέλος, ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ, Ιωάννης Γκίνης ανέφερε ότι ο αθλητισμός ενώνει όλο τον κόσμο.

Στον χώρο βρέθηκαν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, Ηρακλής Γαρουφαλιάς και Κρίστιαν Κούστα, που έπαιξαν με τα παιδιά, ποδοσφαιριστές του τμήματος Κ-19 της ΑΕΛ  ενώ το παρών έδωσαν και πολλά στελέχη των διοργανωτών.Στο τέλος των αγώνων όλοι οι ποδοσφαιριστές παρέλαβαν αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής αλλά και μπλουζάκια της διοργάνωσης.

Στην 1η εκδήλωση της Λάρισας «HELLO FOOTBALL FRIEND» τα σωματεία που λάβανε μέρος, είναι τα εξής (αναφέρονται με σειρά που συμμετείχαν):ΟΛΥΜΠΙΚ

ΧΑΡΑΥΓΗ

ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ

ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005

ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ

ΠΟΕ

ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΟΝΝΩΝ

ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ

ΑΕΛ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ

ΑΕΛ

ΜΠΑΡΑΖ

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΝΙΚΗ ΜΙΧΑΗΛ

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΠΑΟΛ ΑΒΕΡΩΦ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ ΘΥΕΛΛΑ

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙΗ ΕΠΣΝ Λάρισας θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους παρευρέθηκαν και βοήθησαν να οργανωθεί και να υλοποιηθεί αυτή η εκδήλωση.

Τελευταια ΝΕΑ

To Top