Νεα

Ευχαριστήρια ανακοίνωση του κ. Μπουχλαριώτη, για την εκλογή του στην Ε.Ε. της ΕΠΟ

Ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Ν.Λ. κ. Μπουχλαριώτης Δημήτριος αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους εκατοντάδες αθλητικούς παράγοντες για την πληθώρα συγχαρητηρίων που έχει δεχτεί λόγω της εκλογής του στην Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Ο. και δεσμεύεται να σταθεί επάξια δίπλα στον νέο Πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Ζαγοράκη, εκπληρώνοντας με ευσυνειδησία τα καθήκοντά του.

Η συμμετοχή του κου Μπουχλαριώτη ως μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. αποτελεί όχι μόνο προσωπική του νίκη αλλά και του Δ.Σ. της ΕΠΣΝ Λάρισας όπως και του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του Νομού και των παραγόντων αυτού, οι οποίοι καθημερινά αιμορραγούν οικονομικά και ψυχικά για να συνεχίσει να υπάρχει ο ερασιτεχνικός αθλητισμός του τόπου μας. Η σημερινή μέρα είναι ιστορικής σημασίας καθώς είναι η πρώτη φορά που ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Ν. Λάρισας εκλέγεται στη διοίκηση της Ε.Π.Ο.

Επιπλέον, εύχεται στην ΑΕΛ και τον Απόλλωνα Λάρισας εύκολη παραμονή στις κατηγορίες τους, καθώς και καλή επιστροφή με υγεία στις 4 ομάδες που εκπροσωπούν την Ένωσή μας στη Γ’ Εθνική κατηγορία.
Τέλος, εκφράζει και τη δική του προσμονή και πίστη για την πλήρη επάνοδο του αθλητισμού και δη του ερασιτεχνικού στην κανονικότητα.

Τελευταια ΝΕΑ

To Top