Νεα

Ευχαριστίες… για τη σχολή UEFA A

Ολοκληρώθηκε η σχολή UEFA A  που διεξήγαγε η  ΕΠΣΝ Λάρισας σε συνεργασία με την ΕΠΣ Θεσσαλίας. Η 3η και τελική φάση ξεκίνησε την προηγούμενη Δευτέρα με καθημερινά θεωρητικά μαθήματα και πρακτικές προπονήσεις από τους 47 υποψήφιους προπονητές από όλες τις περιοχές της Ελλάδος, ενώ με τη λήξη της πραγματοποιήθηκαν γραπτές εξετάσεις. Εκπαιδευτές της σχολής ήταν οι κ.κ. Μητροτάσιος, Ιορδανίδης και Βονόρτας, οι οποίοι επιβράβευσαν την ΕΠΣΝΛ για την άριστη διοργάνωση  της Σχολής.

Η ΕΠΣΝ Λάρισας θέλει να ευχαριστήσει τον κ. Ζιάγκα και τον κ. Τριανταφυλλόπουλο οι οποίοι συνεισέφεραν τα μέγιστα για την επίτευξη του απαιτητικού προγράμματος της Σχολής όπως και τον κ. Παπαλέξη για την παραχώρηση του Επιμελητηρίου ώστε να πραγματοποιηθούν τα θεωρητικά μαθήματα. Επιπλέον θέλει να ευχαριστήσει τους κ.κ. Νεμπεγλέρα, Καμάκα, Καφφέ, Στεφανή για τη συνεργασία τους με την παρουσία των ομάδων που προπονούν στις πρακτικές προπονήσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολής, διευκολύνοντας με αυτό τον τρόπο το «έργο» των προπονητών. Αξιέπαινη ήταν και η προσφορά των κ.κ. Κοβούσογλου και Γκάγκο για τη διάθεση των αθλητικών τους εγκαταστάσεων στη Γιάννουλη και την Τερψιθέα αντίστοιχα.

Η ΕΠΣΝΛ αποτελεί μία από τις ελάχιστες Ενώσεις που έχουν διοργανώσει όλες τις σχολές UEFA, μέσα σε μια πενταετία, απολαμβάνοντας την εμπιστοσύνη της ΕΠΟ για τόσο σημαντικές διοργανώσεις και αποδεικνύοντας με αυτό τον τρόπο τη σημασία που δίνει στην αναβάθμιση των προπονητών της.

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣΝΛ κ. Μπουχλαριώτης και το ΔΣ θα συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο και αυταπάρνηση να διεκδικούν ότι καλύτερο για την Ένωση.

Τελευταια ΝΕΑ

To Top