Κυπελλο

Ευχαριστίες της Ένωσης για τον Τελικό

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Λάρισας, μετά τη λήξη του τελικού αγώνα Κυπέλλου, μεταξύ των ομάδων ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ Φαρσάλων, που διεξήχθη στο γήπεδο AEL F.C. ARENA και σε όλη του τη διάρκεια είχε τη μορφή μιας πραγματικής Γιορτής του ποδοσφαίρου, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια, όλους όσοι συνέβαλαν στο υπέροχο για το Ερασιτεχνικό μας Ποδόσφαιρο αποτέλεσμα. Οι ευχαριστίες της Ένωσης απευθύνονται:

• Στους εκπροσώπους, προπονητές, ποδοσφαιριστές, φιλάθλους των 2 διαγωνισθεισών ομάδων, για την άψογη συμπεριφορά τους, καθ΄ όλη τη διάρκεια του Τελικού.
• Τους εκπρόσωπους των Αρχών του Νομού μας που τίμησαν με την παρουσία τους τον αγώνα και όλους τους «ουδέτερους» φιλάθλους που παραβρέθηκαν, αναδεικνύοντας την αγάπη τους για το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο.
• Τους εκπροσώπους του Γραπτού και Ηλεκτρονικού Τύπου του Νομού μας, που με τη συνεχή και ωφέλιμη αναφορά τους στον Τελικό, πριν και μετά την ολοκλήρωσή του, συνέβαλαν αποφασιστικά στην ομαλή και άψογη διεξαγωγή του.
• Τους διαιτητές που με επιτυχία διηύθυναν τον χθεσινό αγώνα και ιδιαίτερα τον διαιτητή κ. ΧΡΗΣΤΟ ΜΑΣΤΟΡΟΔΗΜΟ, όχι μόνο για την απόλυτα πετυχημένη ενάσκηση των καθηκόντων του στον Τελικό, αλλά και για την μακρόχρονη, πολύτιμη και ανεκτίμητη προσφορά του στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο και ειδικότερα σ΄ αυτό του Νομού μας. Ευχόμαστε, μετά την απόφασή του να αποχωρήσει από την ενεργό διαιτησία, να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από άλλες θέσεις αυτής. Υπήρξε πολύτιμος και η Λαρισινή Διαιτησία τον έχει και πάλι ανάγκη.
• Τέλος, ένα μεγάλο «ευχαριστώ» απευθύνεται προς την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας και τα στελέχη της, που με τη διακριτική τους παρουσία στον Τελικό, όχι μόνο συνέβαλαν στην ευταξία και ηρεμία σε όλους τους χώρους του AEL F.C. ARENA, αλλά διέψευσαν πανηγυρικά τις «Κασσάντρες», που παραμονή του αγώνα θέλησαν να τορπιλίσουν τη διεξαγωγή του, ζητώντας… ακύρωση του αγώνα προβλέποντας επεισόδια και παρεκτροπές!

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Λάρισας, μαζί με τις ευχαριστίες της προς όλους του παραπάνω αναφερόμενους, δηλώνει απερίφραστα ότι θα συνεχίσει το έργο και τις προσπάθειές της, που στοχεύουν στην περαιτέρω αναβάθμιση και προώθηση του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου του Νομού,

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΠΣΛ

Τελευταια ΝΕΑ

To Top