Κυπελλο

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ – Π. Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ το ζευγάρι του τελικού κυπέλλου της ΕΠΣΝΛ!

Σχηματίστηκε το ζευγάρι του μεγάλου τελικού της ΕΠΣΝ Λάρισας, με τον Ηρακλή Λάρισας και τον ΠΟ Ελασσόνας να διεκδικούν τον τίτλο του κυπελλούχου την Πέμπτη 28 Απριλίου 2022 και ώρα 17.00 στο στάδιο ΑΛΚΑΖΑΡ.

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΕΠΣΝΛ συγχαίρουν τα δυο σωματεία για την συμμετοχή τους στον 49ο τελικό κυπέλλου της ΕΠΣΝΛαρισας και εύχονται να πραγματοποιηθεί ένας αγώνας εφάμιλλος της ιστορίας των δυο ομάδων και της πορείας τους στο φετινό πρωτάθλημα. Καλούνται οι φίλαθλοι να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους είτε από τα σωματεία είτε από τα γραφεία της ΕΠΣΝΛ (Αδριανού 12), την Τετάρτη ή την Πέμπτη το πρωί, για να αποφευχθεί ο συνωστισμός την ημέρα του αγώνα στα εκδοτήρια του γηπέδου.

Κατόπιν κλήρωσης, τυπικά γηπεδούχος αναδείχθηκε ο Ηρακλής Λάρισας, το οποίο σημαίνει πως οι φίλαθλοι του θα χρησιμοποιήσουν τη θύρα 4 ενώ φιλοξενούμενος στο μεγάλο τελικό κληρώθηκε ο Π.Ο. Ελασσόνας με τους φιλάθλους του να στεγάζονται στη θύρα 2. 

Η τιμή των εισιτηρίων στις δυο προαναφερθείσες θύρες είναι στα 5€, ενώ στη θύρα 3 το κόστος του εισιτηρίου ανέρχεται στα 10€. Υπενθυμίζεται, πως την Τρίτη του Πάσχα 26 Απριλίου 2022 θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου των ομάδων.

Σύσσωμη η ΕΠΣΝΛ εύχεται – με την επιστροφή του θεσμού μετά από δύο χρόνια αποχής λόγω Covid – να πραγματοποιηθεί ένας αγώνας γιορτή του λαρισινού ποδοσφαίρου και ο καλύτερος να κερδίσει.

Τελευταια ΝΕΑ

To Top