Δελτια Τυπου

Η Ε.Π.Σ. Νομού Λάρισας ευχαριστεί…

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Λάρισας, μετά τη μεγαλειώδη Γιορτή του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη το απόγευμα στο στολίδι της Λάρισας AEL F.C. ARENA,, με τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου της Ένωσης, μεταξύ δύο κορυφαίων ομάδων του Νομού μας, αισθάνεται την ανάγκη να απευθύνει δημόσιες ευχαριστίες προς όλους όσοι συνέβαλαν στην άψογη διοργάνωση του Τελικού και στην ενθουσιώδη και πρωτόγνωρη για τα δεδομένα του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου ατμόσφαιρα. Οι ευχαριστίες της ΕΠΣΛ απευθύνονται:

 

  • Στους χιλιάδες φιλάθλους της Λάρισας και του Νομού που κατέκλυσαν τις εξέδρες του γηπέδου και επέδειξαν καθ΄ όλη τη διάρκεια του αγώνα κόσμια και φίλαθλη συμπεριφορά.
  • Τους εκπροσώπους των Φορέων του Νομού που τίμησαν με την παρουσία τους τον ανεπανάληπτο Τελικό
  • Τους προπονητές και ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων που αγωνίστηκαν, καθώς και τους διαιτητές του αγώνα, γιατί όλοι τους συνέβαλαν στην ομαλή διεξαγωγή και περαίωση του αγώνα.

 

Ιδιαίτερες ευχαριστίες, η ΕΠΣΛ θέλει να απευθύνει στον ιδιοκτήτη του AEL F.C. ARENA κ. Κων. Πηλαδάκη και τον εκπρόσωπό του στη Λάρισα κ. Δημ. Τσακμακίδη, καθώς και στον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξη Κούγια, για την ευγενική παραχώρηση του γηπέδου τους δύο πρώτους και την άμεση συναίνεση σ΄ αυτό του τρίτου.

 

Ο 45ος τελικός Κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λάρισας, πέρασε ήδη στην ποδοσφαιρική ιστορία, σαν μια περίλαμπρη ποδοσφαιρική Γιορτή, την οποία θα πρέπει οι επικεφαλής των άλλων Ενώσεων, να την λαμβάνουν σαν παράδειγμα προς μίμηση.

Λάρισα 25 Φεβρουαρίου 2016

ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Π.Σ. ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Τελευταια ΝΕΑ

To Top