Δελτια Τυπου

Η κακοκαιρία ανέβαλε τον αγώνα Διαιτητών και Παραγόντων του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου

 

 

Λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν  και τις προβλέψεις για τον ερχομό νέου κύματος κακοκαιρίας της Ε.Μ.Υ., αποφασίστηκε η αναβολή του προγραμματισμένου φιλικού φιλανθρωπικού ποδοσφαιρικού αγώνα, μεταξύ ομάδας παραγόντων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του Νομού και της ομάδας του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Λάρισας.

 

Η συνάντηση αυτή θα πραγματοποιηθεί οπωσδήποτε τη γιορταστική περίοδο του ερχόμενου Πάσχα και θα επιδιωχθεί η απόλυτη επιτυχία της με τα αναμενόμενα φιλανθρωπικού σκοπού αποτελέσματα.

 

Υπενθύμιση για την περίοδο των μεταγραφών

 

Από τη Γραμματεία της Ένωσης υπενθυμίζεται προς όλους τους εκπροσώπους των ερασιτεχνικών Σωματείων του Νομού, ότι η μεταγραφική περίοδος ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών που ουσιαστικά άρχισε την περασμένη Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017, θα λήξει για την τρέχουσα ποδοσφαιρική περίοδο την Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017.

 

Υπενθυμίζεται επίσης προς τους εκπροσώπους των σωματείων, πως προσερχόμενοι στα γραφεία της Ένωσης, θα πρέπει να παίρνουν από τις θυρίδες των σωματείων τους την πολυτελή ατζέντα – ημερολόγιο της ΕΠΣΛ, που εκτυπώθηκε με την ευγενική χορηγία της Εταιρίας ”PFS” – Papageorgiou Foods Service ΑΒΕΕ.

Τελευταια ΝΕΑ

To Top