Μικτη Λαρισας

Η GivovaHellas.gr ντύνει τις Μικτές της ΕΠΣ Λάρισας

Το Δ.Σ. της ΕΠΣ Λάρισας, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη σύναψη χορηγικής συμφωνίας με τη εταιρία Αθλητικού Υλικού «GivovaHellas.gr«.

Στα πλαίσια του χορηγικού προγράμματος της Ένωσης, το πρώτο αθλητικό e-shop της Givova στην Ελλάδα, GivovaHellas.gr, θα αποτελέσει τον «Χρυσό» χορηγό των Μικτών της ΕΠΣ Λάρισας.

Στο χθεσινό (24/10) διοικητικό συμβούλιο παρουσία του ιδιοκτήτη της GivovaHellas.gr, επισημοποιήθηκε η συμφωνία, παρουσία και των τεχνικού συμβούλου των Μικτών κ. Αριστοτέλη Γκούμα, προπονητών κ. Γιώργου Καμάκα, κ. Κυριάκου Κυζιρίδη καθώς επίσης και δύο νεαρών ποδοσφαιριστών των μικτών της Ένωσης μας, που φωτογραφήθηκαν με τις φόρμες της εταιρίας, όπου και πλέον θα τους συνοδεύουν στις αποστολές τους. Από πλευράς της ΕΠΣΝ Λάρισας ο Πρόεδρος κ. Μπουχλαριώτης δεσμεύτηκε τόσο αυτός όσο και το Διοικητικό συμβούλιο για τη μέγιστη στήριξη στο κατάστημα της «GivovaHellas.gr«.

Ο ιδιοκτήτης της «GivovaHellas.gr«, κ. Δημήτρης Πετρωτός θέλει να συνδράμει στην προσπάθεια της νέας διοίκησης, όχι μόνο με οικονομική συνεισφορά αλλά και παρέχοντας διάφορα προνόμια στα σωματεία του Νομού.

Τελευταια ΝΕΑ

To Top