Μικτη Λαρισας

Κάλεσμα για ποδοσφαιριστές Μικτών για τη Δευτέρα 16.10.17

Πλησιάζοντας στην τελική ευθεία για την έναρξη των επίσημων αγώνων των Μικτών μας, οι δύο ενωσιακοί προπονητές κ.κ. Καμάκας και Κυζιρίδης συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό τις προπονήσεις προεπιλογής ποδοσφαιριστών, που θα στελεχώσουν τις Μικτές ομάδες Νέων και Παίδων της Ένωσης κατά τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2017 – 2018, στο πρωτάθλημα Προεπιλογής παικτών για τις Εθνικές Ομάδες που διοργανώνει η ΕΠΟ.

Αποστολή για την προπόνηση των Παίδων τη Δευτέρα 16.10 στις 15.15 στο γήπεδο της Χάλκης
 Μακρυγιάννης, Τσιούπρος, Πετσούλας, Στάμος, Γκιάτα,Νικολακούλης, Ζησούλης, Παπακωνσταντίνου, Κοτσάκι (ΑΕΛ), Κατσής (Αμπελωνιακός),  Δελημήτρος, Τσιομήτας Στελ.,  Κατσάμπελας (Ατρόμητοι), Πασσιάς (Διογένης), Παπαδάκος, ,Νατσίδης, Χαριστακέας (Ηρακλής  Λάρισας), Παπαδόπουλος, Μητάκος, Ζαχοπουλος (Ν.Πολιτεία), Παπαθανασίου (Νίκη-Μιχαήλ),  Αθανασιας (ΟΛΥΜΠΙΚ), Τσιγγάνης (Πελασγιώτιδα), Καραγκιόζης (ΠΟΕ), Δανιλούλης (Προμηθέας), Αθάνατος (Τοξότης), Παρασκευάς (Φαλανιακός), Μανωλόπουλος (Λαρισαϊκος)

Αποστολή για την προπόνηση των Νέων τη Δευτέρα 16.10 στις 16.30 στο γήπεδο της Χάλκης   Κοτλής, Σκουλίδης, Τσαρούχας(Δήμητρα Γιάννουλης), Τσιμπόλης (Τοξότης) Γκούμας, Μπουρας, (ΑΕΛ), Μαντζώνης (Αμπελωνιακός), Φουρίκης, (Παναγροτικός), Γκατζιούρας (Νίκη Μιχαήλ), Βλαχάκης, Μπάγκας,  Κορτσάρι, Μπενεχούτσιος (Ατρόμητοι), Δρόσος (Φάρσαλα), Κραβαρίτης (Ελευθεραί), Καφανέλης, Αναγνώστης, Τσιαμπαλής (Ανθούπολη), Σούμπασης (Αμπελόκηποι), Δραγατσίκης (Ηρακλής Λάρισας), Μπάγκας (Μαυροβούνι), Τζιόλας (Πυργετός)

Στις προπονήσεις προεπιλογής ποδοσφαιριστών και αυτή την εβδομάδα οι ποδοσφαιριστές πρέπει να προσέλθουν στο γήπεδο, έχοντας μαζί τους αθλητική στολή προπόνησης, ποδοσφαιρικά παπούτσια και καλαμίδες.

Την Τετάρτη 18.10 θα πραγματοποιηθεί και φιλική αναμέτρηση για τη Μικτή Παίδων με το αντίστοιχο ηλικιακό τμήμα του ΠΡΟΜΗΘΕΑ στις 16.30, στο γήπεδο των Αμπελοκήπων.
Περισσότερες λεπτομέριες θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα με το πέρας των προπονήσεων.
Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στους προπονητές των Μικτών κ. Καμάκα (Παίδων) 6937393085 και στον κ. Κυζιρίδη (Νέων) 6937156743.

Υπενθυμίζουμε προς όλους τους εμπλεκομένους (συλλόγους και ποδοσφαιριστές) πως με βάση τον ΚΑΠ της ΕΠΟ, η άρνηση ή η αδικαιολόγητη απουσία σε κλήση των προπονητών της μικτής επιφέρει κυρώσεις στα σωματεία αλλά και στους ίδιους τους ποδοσφαιριστές.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το άρθρο 31 παρ. 6 τα σωματεία που απαγορεύουν ή δεν επιτρέπουν τη συμμετοχή ποδοσφαιριστή τους σε προπονήσεις ή αγώνες των πρωταθλημάτων προεπιλογής των εθνικών ομάδων αποκλείονται κάθε φορά από τον πρώτο επόμενο αγώνα πρωταθλήματος ή κυπέλλου.
Αντιστοίχως στο άρθρο 7 ορίζεται ότι “Ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής, εγγεγραμένος σε σωματείο οφείλει να συμμετέχει σε οποιαδήποτε εκδήλωση διοργανώνεται από την ΕΠΟ ή την οικεία ένωση […] εφ’ όσον και όταν προσκληθεί. Σε περίπτωση αδικαιολόγητης απουσίας ή άρνησης αυτού, τιμωρείται με ποινή αποκλεισμού από δύο έως τέσσερις αγωνιστικές ημέρες”.

Τελευταια ΝΕΑ

To Top